Szabadíts meg!

Gyógyító és szabadító imák

Szabadíts meg!

Szerző: Don Gabrielle Amorth

Kategória: Harc a sátánnal
ISBN szám: 978-973-88015-7-8
Kiadó: Marana Tha
Kiadás éve: 2010
Oldalszám: 192
Méret: 117x163 mm
Kötés: puhafedeles

2500 Ft

A megrendeléshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

Gyógyító és szabadító imáknak magyar nyelvterületen talán az eddigi legátfogóbb gyűjteménye. Hazai és külhoni, ősi és újkori imák, s mind hithű katolikus keletű.

Gyakran kérnek meg, hogy ajánljak olyan szabadító imákat (a gonosz, ördögi befolyások, betegségek vagy szenvedések ellen), amelyek mindenki, papok és világiak számára elérhetők, illetve amelyekhez nincs szükség valamiféle jóváhagyásra. Az itt javasolt imádságok hatékonysága ( ... ) arra a hitre vezethető vissza, amellyel alázattal fordulunk az Atyához, a Szent Szűzhöz, az angyalokhoz és a szentekhez.

(Don Gabriele Amorth, Róma ördögűzője)

Szilárd, elő hittel és teljes reménységgel kérlek, Jézusom, tisztíts meg minket drágalátos véreddel a hibáinktól és bűneinktől. Szabadíts meg vétkeinktől és minden gonosztól. Végy el tőlünk minden hiányosságot. Mindent, ami tőled akar elszakítani.

[...]

Köszönöm neked édesanyámat és édesapámat. Mindent megbocsájtok nekik, és kérlek, bocsáss meg Te is nekik, ha túl kevés szeretetet adtak nekem. Kérlek, mentsd meg és vezesd őket a mennybe, hogy majd együtt örvendhessünk a Te közelségedben.

[...]

Átadok Neked mindent, ami engem nyomaszt és megfélemlít. Átadom Neked betegségemet. Nem akarok többé arra gondolni, hogyan és miért kezdődött el valami. Elég, hogy Te tudod azt. Bizalommal akarok a jövőbe tekinteni, mivel Te csak az én javamat akarod. Most összeszedem minden gondolatom, és átnyújtom Neked azokat, legyenek a Te kezedben. Uram, bízom Benned, hogy Te azokat átveszed, gondoskodsz rólam, és segítesz nekem mindent a lehető legjobban megoldani.

A megrendeléshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

 

Mit vettek még, akik ezt vették?