Szállítási díjak

Fizetési módok

Készpénz, előre utalás és utánvét

A kiadványokról kiállított számla személyes átvételnél készpénzben, futárszolgálattal történő szállítás esetén előre utalással, illetve utánvéttel rendezhető.
Előre utalásos fizetési mód esetén átutalásos számlát állítunk ki, amit elektronikus levélben elküldünk a megrendelőnek. Minden esetben várják meg az elektronikus levélben elküldött, PDF formátumú számlát és az azon szereplő bankszámlaszámra legyenek kedvesek utalni! Kérjük, ellenőrizze a postafiókjában a levélszemét (spam) mappát is, mivel előfordulhat, hogy a számlát tartalmazó levél oda érkezik. Megkérjük Önöket, hogy a honlapunkon megtalálható számlaszámra ne utaljanak! A megrendelt kiadványokat csak a számla ellenértékének beérkezése után postázzuk.
Az utánvétes csomagokat értelemszerűen a csomag átvételekor fizetik az MPL futárának.

Az utánvéttel és az átutalás fizetés határideje a számla kiállításától számított 8 nap. A fizetési határidő túllépése esetén késedelmi kamatot számítunk fel, amely a mindenkori jegybanki alapkamat kétszerese. A számla kiegyenlítésének időpontjáig az áru a Martinus Kiadó tulajdonában marad.

 

A belföldi kiszállítás menete és díja

A megrendelt kiadványokat futárszolgálattal kézbesítjük. A megrendelés végén megtekinthető a kiszállítás díja. A szállítási költség minden esetben a vásárlás összértéke alapján kerül megállapításra. A megrendelt áru ellenértéket a vásárló készpénzben (személyes átvételnél), előre utalással illetve utánvéttel egyenlítheti ki. Előre utalásos fizetési mód esetén átutalásos számlát állítunk ki, amit elektronikus levélben küldünk el a megrendelőnek. A megrendelt kiadványokat csak a számla ellenértékének beérkezése után postázzuk.

A csomagküldés díja:

Előre utalás:

  • 4.999 Ft-ig: 2.000 Ft
  • 5.000 Ft-tól 9.999 Ft-ig: 1.500 Ft
  • 10.000 Ft-tól 14.999 Ft-ig: 1.000 Ft
  • 15.000 Ft-tól nem számolunk fel szállítási díjat

Utánvéttel:

  • 4.999 Ft-ig: 2.500 Ft
  • 5.000 Ft-tól 9.999 Ft-ig: 2.000 Ft
  • 10.000 Ft-tól 14.999 Ft-ig: 1.500 Ft
  • 15.000 Ft-tól: 1.000 Ft

A számlát a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét, és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!

Webáruházunk megrendeléseit a Magyar Posta Zrt. Logisztikai Üzletága (MPL) teljesíti. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8 és 17 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben az időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg, az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük!

További információk (Üzletszabályzat) >>>

 

Külföldről történő megrendeléseket nem tudunk teljesíteni!