Szűz Mária harca a gonosszal az ördögűzések alatt

Szerző: Francesco Bamonte

Kategória: Harc a sátánnal
ISBN szám: 978-606-86880-0-8
Kiadó: Marana Tha 2000 Alapítvány
Kiadás éve: 2014
Oldalszám: 216
Méret: 130x201 mm
Kötés: puhafedeles

4500 Ft

A megrendeléshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

Hányszor van, hogy a jól ismert Üdvözlégy Mária imát nem túl nagy odaadással rutinszerűen mondjuk...? Nos – ennek ellenére, mégis – ez a könyv fantasztikus dolgot tár fel, éspedig azt, hogy imánk alatt az egész pokol megremeg!

Mária közreműködése Isten győzelmében nagyobb megalázás a gonosz lelkek számára, mintha Isten egymaga győzte volna le őket. Istentől vereséget szenvedni egy olyan emberi teremtmény közreműködésével, aki természeténél fogva alacsonyabb rendű náluk és ráadásul Szeplőtelen (vagyis az egyetlen, aki mentes a bűntől, mely az egész emberiséget a hatalmukba adta), végtelenül sérti határtalan büszkeségüket.

[…]

Máriával kapcsolatban azonban még inkább az a tény bosszantja fel a démonokat, hogy soha még a legkisebb bűnt sem követte el, s ez sokkal jobban dühíti őket, mint a Szeplőtelen Fogantatás kiváltsága, ami Isten ingyenes kegyelmi ajándéka.

[…]

Nyugodtan kijelenthető, hogy Mária nagyhatalmú Szűz a gonosz ellen, mert ő az egyetlen emberi teremtmény, aki teljes győzelmet aratott a sátán és egész serege fölött. Tehát a gonoszság teljesen hiányzik belőle, s ez tökéletesen széppé teszi.

[…]

Az egyik ördögűzés alatt ezekkel a szavakkal fordultam a gonosz lélekhez: „Nézd, milyen szép a Szűzanya arca.” Ő így felelt: „Én nem látom, számomra sötét, sötét, sötét. Nem akarom és képtelen is vagyok ránézni. Ő a vég számomra, a vég, öröktől fogva, öröktől fogva. Gyűlölöm, gyűlölöm, gyűlölöm.”

[…]

2010-ben, néhány nappal a Szeplőtelen Fogantatás ünnepe előtt, az ördögűzés alatt a gonosz lélek rémülten felkiáltott: „Az a fényes Asszony itt van a teremben.”

Ekkor Jézus nevében megparancsoltam neki, írja le milyen, s ő így válaszolt:

„Teljesen beborítja az égi palást, egészen a lábáig; öltözéke tiszta fehér; arca csodálatosan szép, mosolyog rátok, én pedig képtelen vagyok elviselni a tekintetét; karjai kitárva; fején tizenkét ragyogó csillagból álló korona; derekán fehér öv, amihez az a lánc (a Rózsafüzér) van erősítve. Egy felhőn áll és azt mondja: »Ne nyugtalankodjatok! Én veletek vagyok és segítlek titeket.«”

A megrendeléshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

 

Mit vettek még, akik ezt vették?

A kosár tartalma

Belépés           Regisztráció

Cimkék

Hitébresztő Blog

,,Omnes vivunt Ei. Mindenki érte él." (június 5. 10:15)

Barsi Balázs breviárium (május 29. 10:04)

Az egyházi ünnepekről gyerekeknek (május 8. 9:53)

Fatimai kilenced (április 24. 9:22)

Az Oltáriszentségről mesélek nektek (április 17. 12:38)

további bejegyzések...

Aktuális ajánlataink

Dávidné Bajor Ágota & N. Székely Noémi & Vizvárdy Rita SSS: Isten szeret engem!

Dávidné Bajor Ágota & N. Székely Noémi & Vizvárdy Rita SSS

Isten szeret engem!
Kézikönyv

2000 Ft