Megszülettünk, és nem halunk meg soha

Chiara Corbella Petrillo - az öröm tanúja

Megszülettünk, és nem halunk meg soha

Szerző: Simone Troisi & Paccini Cristiana

Kategória: Lelkiség
ISBN szám: 978-963-27782-1-1
Kiadó: Szent István Társulat
Kiadás éve: 2020
Oldalszám: 168
Méret: 130x200 mm
Kötés: puhafedeles

2000 Ft

A megrendeléshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

Részletes könyvajánló

CHIARA CORBELLA, háromgyermekes családanya életútja egy hitből fakadó válasz mindazoknak, akik az abortuszról, illetve a megfogant emberi magzat életéről és védelméről vitatkoznak.

Chiara 2008-ban kötött házasságot férjével. Az esküvőt követően hamarosan várandós lett, ám az ultrahangos vizsgálat súlyos agyi fejlődési rendellenességet mutatott a babánál. Szülei habozás nélkül az élet mellett döntöttek; a kis Mariát elkísérték -harminc perccel földi születése után - az égi születésig.

Chiara másodszor is áldott állapotba került, de az ultrahangos vizsgálat ismét rossz eredményt mutatott: a kisfiúnak nem volt lába, és a belső szervei sem fejlődtek ki megfelelően. A házaspár ennek ellenére örömmel és szeretettel élte meg a gyermek születését, aki hamarosan szintén a mennyországba távozott.

Chiara harmadik várandóssága közben kiderült, hogy a nyelvén rosszindulatú daganat van, ezért fia életének védelmében csak a szülés után vállalta a kemoterápiát és a sugárkezelést. Nem sokkal ezután egyik szemére elvesztette a látását, de a szenvedések közepette is hittel és örömmel bízta életét az isteni gondviselésre.

2012. június 13-án férje, Enrico megkérdezte: "Szerelmem, az Úr keresztje valóban édes?" Chiara nehezen lélegzett, beszélni is nehezére esett, de mosolyogva válaszolt: "Igen, Enrico, nagyon édes." Délben meghalt.

Színes képmelléklettel

A megrendeléshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

 

Mit vettek még, akik ezt vették?