Eloldozva

Szabadság Krisztusban: A szabadító szolgálat kézikönyve

Eloldozva

Szerző: Neal Lozano

Kategória: Egyéb
ISBN szám: 978-615-52591-4-2
Kiadó: Marana Tha 2000 Alapítvány
Kiadás éve: 2015
Oldalszám: 310
Méret: 140x200 mm
Kötés: puhafedeles

2900 Ft

A megrendeléshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

Ez a könyv a gonosz lélektől való szabadítás lefolyásáról szól. Sokéves tapasztalat alapján Neal Lozano részletesen bemutatja, hogyan lehet felismerni a gonosz befolyását és hogyan lehet ettől szabadulni. Kiemeli a szentgyónás és a megbocsátás fontosságát. De figyelmeztet arra is, hogy mindig nagy alázattal végezzük ezt a szolgálatot, mert Jézus az, aki szabadít és nélküle semmit sem tehetünk (Jn 15,5).

Neal Lozano Pennsylvániában (Ardmoorban) él, katolikus „Az Atya szíve” nevű evangelizációs szolgálat alapítója és vezetője. Feleségével (Janet) a világ sok országában járt és beszélt a mennyei Atya szeretetéről és hozzásegítette az embereket a lelki szabadsághoz. Négy felnőtt gyermeke van és nyolc unokája.

Egyáltalán nem ritka vagy különleges, hogy ilyen hatalmas nagy fájdalmat találunk valakinek a szívében, amelyet jól eltemettek a különböző emlékek. Muszáj volt szembenéznie a férje eltávozásával, a nevelőapja erőszakosságával mielőtt aztán a legnagyobb traumával is képes lett volna foglalkozni: az édesapjával, aki elhagyta, amikor még nagyon kicsi volt. Imádkoztunk, hogy töltse be őt a Szentlélek, hogy gyógyítsa meg, s ezután reménykedve ment haza és újra képes volt bízni a Mennyei Atyában.

[…]

Azért jött hozzánk ez a Derrick, mert nehéz volt számára, hogy hűséges maradjon a feleségéhez. Már egyszer elbukott és most újra nagyon közel állt ahhoz, hogy megint elbukjon. Az imádságot megelőző beszélgetésben megtudtuk tőle, hogy soha nem ismert az édesapját. Amikor elérte a tizenéves kort, a pubertást, a férfias identitást az utcán tanulta. Akkor érezte magát leginkább férfinak, ha hódította a nőket és a saját élvezetvágyát elégítette ki velük. Aztán megtért, később pedig megházasodott. A lelkipásztora kért meg, hogy imádkozzam érte s ekkor egy nagyon erős gyűlölettől és a bujaságtól szabadult meg. Micsoda győzelmet arattunk aznap!

[…]

Jézus a mi tanítónk

Jézus a mi tanítónk. Ő mutatja nekünk az utat. Ahogy az Atya benne él és Jézus az Ő munkáját végzi, ugyanígy nekünk az a kiváltságunk, hogy Jézus bennünk él és általunk végzi a munkáját. A szabadítás az Ő munkája. A mi célunk azt, hogy megengedjük Istennek, hogy rajtunk keresztül cselekedjen.

A megrendeléshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

 

Mit vettek még, akik ezt vették?

A kosár tartalma

Belépés           Regisztráció

Cimkék

Hitébresztő Blog

Fatimai kilenced (április 24. 9:22)

Az Oltáriszentségről mesélek nektek (április 17. 12:38)

A béke imakönyve (április 10. 9:18)

Gondolatok a bérmálásról (április 3. 16:10)

Fény a sírboltból (március 6. 9:35)

további bejegyzések...

Aktuális ajánlataink

Kovács Gergely: Boldog Károly - király és hitvalló

Kovács Gergely

Boldog Károly - király és hitvalló

1500 Ft

Simon András: Könyvjelző

Simon András

Könyvjelző
SA-1455

350 Ft

Wunibald Müller: Lélegezz bennem!

Wunibald Müller

Lélegezz bennem!

1890 Ft