Isten szeret Téged

Szerző: Herbert Madinger

Kategória: Lelkiség
ISBN szám: 978-615-51477-6-0
Kiadó: JEL Könyvkiadó
Kiadás éve: 2017
Oldalszám: 159
Méret: 110x180 mm
Kötés: puhafedeles

1500 Ft

A megrendeléshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

Ez a könyvecske új bizalommal, új életerővel és bátorítással akar megajándékozni: „Isten szeret Téged!”

Isten szeretete minden szeretet egyedüli valódi forrása. Ha felismered Őt, megtérsz Hozzá és kéred a megbocsátást, akkor az öröm és boldogság ünnepét adja neked a szívedben.

Olyan békével ajándékoz meg, amely erősebb a pusztítás minden hatalmánál. „Isten szeret Téged!”

Ha megérzed magadban Isten szeretetét, akkor fény ragyog fel benned, tűz gyullad bensődben és elkezdődik egy csoda: Ettől kezdve te is szereted az embereket! Többé nem ítéled el őket, nem utasítod el őket.

Fedezd fel a másikban rejlő kincset. S mert szeretsz, szeretetet kapsz. ez a nagy béke, a nagy öröm és örök élet kezdete: „Isten szeret Téged!”

Az öröm erős védelem a gőg ellen. Maradj derűs! Akkor könnyebbé válik számodra jónak lenni. Mert a gőgös minden pillanatban más-más okból érzi magát sértettnek, sebzettnek és dühösnek… Aki örülni tud bensőjében, az Istent hordozza szívében. Adj hálát Istennek mindenért, akkor megmarad benned az öröm és a szeretet, amely megszabadít a gőgtől. Maradj derűs akkor is, ha felsültél, vagy ha jogtalanul kaptál szemrehányásokat: „Jézus, köszönöm ezeket a megszégyenüléseket. Fordítsd azokat javamra!” Ne mérgelődj vereségeden és megszégyenítéseden, ezek alázatra segítenek téged. S ezáltal valódi istengyermekségre.

Aki tehát megalázza magát, mint ez a gyerek, az a legnagyobb a mennyek országában.” Egy gyermek tiszteli „a nagyokat”. Légy Isten gyermeke! Ismerd fel minden embernél, hogy ő Isten gyermeke, valami nagy, „egy nap”! Az alázatosakat Isten megajándékozza kegyelmével! Egy alázatos, egyszerű, szerény ember felüdülés minden közösségnek.

Mennyei Atyánk, olyan nagyon köszönöm,
hogy megszabadítottál a gőgtől!
Hány tévúton jártam meggyőződéssel!
Mennyi vakság volt bennem,
mennyi nagyzási hóbort, bizalmatlanság
és elbizakodottság!
Ekkor rámutattál Jézusra és azt mondtad:
„Szolgálj, mint Ő!”
Igen, Uram, azt akarom tenni,
amit Te mutatsz nekem.
Átadom Neked életem.
Őrizd meg nekem! Ámen.

A megrendeléshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

 

Mit vettek még, akik ezt vették?