Szüntelenül imádkozzatok!

Szerző: Herbert Madinger

Kategória: Lelkiség
ISBN szám: 978-615-51475-8-6
Kiadó: JEL Könyvkiadó
Kiadás éve: 2015
Oldalszám: 156
Méret: 110x180 mm
Kötés: puhafedeles

1400 Ft

A megrendeléshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

A szerző egy egész könyvet szentelt Szent Pál felhívásának, hogy szüntelenül kell imádkozni. A felhívás nem parancsot jelent, amit ha tetszik, ha nem, be kell tartani. A szerző lelki életének saját tapasztalatai alapján, közvetlen stílusban tárja fel, hogy Istennel való kapcsolatunk mélysége azon múlik, hogy fontosnak tartjuk-e, szánunk-e rá elég időt az imára, mert ez a keresztény ember életének forrása, ebből meríthet erőt a mindennapi küzdelmekhez, és ezáltal kerülhet egyre közelebb Istenhez.

Adj életednek szilárd alapot! Szakíts időt az imádságra korán reggel! Imádkozd el a Miatyánkot!Imádkozd egyre gyakrabban, imádkozd mindaddig, amíg föl nem fogod minden kérésének jelentését és mély értelmét! Imádkozz azért, hogy fel tudd ismerni és meg tudd valósítani Isten akaratát! Imádkozz, hogy Isten megjelenjék napi munkádban: „Jöjjön el a Te országod!” Imádkozz, hogy Isten segítsen a mai napon: „Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma!” Imádkozz, hogy megszabadulj a foglalkozásoddal járó minden visszásságtól és hamisságtól: „Szabadíts meg a gonosztól!”
Az imádság a kulcs, amely új világ ajtaját nyitja meg. Imádkozz hűségesen, kitartóan, mindennap! Reggel és este. Akkor kinyílik az ajtó, és szíved kirátul, mert fölfedezed Isten jelenlétét. Ő tiszává tesz. Kitágítja szívedet. Megvilágítja bensődet. Barátom, tudod-e miért vált ma az emberek hite olyan felszínessé? Azért, mert nem imádkoznak és nem tapasztalják meg Isten szeretetét.Szíved csak az imádságban nyugszik meg, csak az imádságban nyeri el Isten békéjét, csak ott tapasztalja meg Isten szeretetét.

[…]

Tudod most már, mit kell tenned, ha Jézus benned marad? Nem kell ragaszkodnod semmiféle formasághoz. Csak hívd Őt minden bajodban! Szólj hozzá, ha vérzik a lelked, ha bánattól könnyes szemed, ha erőd a végét járja. Hívd magadhoz Jézust! Ő olyan közel van. Téged is meggyógyít. Mert Jézus Krisztus ugyanaz tegnap, ma és mindörökké (Zsid 13,8).

A megrendeléshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

 

Mit vettek még, akik ezt vették?

Herbert Madinger: Isten szeret Téged

Herbert Madinger

Isten szeret Téged

1500 Ft

Herbert Madinger: Találkozás Istennel

Herbert Madinger

Találkozás Istennel

1400 Ft

Herbert Madinger: Irgalmasság Anyja

Herbert Madinger

Irgalmasság Anyja

1400 Ft