Élet a Lélekben szeminárium

Lelkigyakorlatos munkafüzet

Élet a Lélekben szeminárium

Szerző: P. Ernst Sievers, W.V.

Kategória: Lelkiség
ISBN szám: 978-963-787800-1-2
Kiadó: Marana Tha Kiadó
Kiadás éve: 2022
Oldalszám: 100
Méret: 140x200 mm
Kötés: puhafedeles, kartonált

2000 Ft

A megrendeléshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

A Katolikus Karizmatikus Megújulás az elmúlt kétezer év legerőteljesebb Szentlélek-mozgalma. 1967-ben kezdődött, fiatal egyetemisták lelkigyakorlatán (Pittsburg, február 18.). Az ott elindult Lélek-áradás bejárta az egész világot. Azóta több, mint 150 millió katolikus szívét érintette meg, 140 országban terjedt el.

A szentléleknek ezt a csodáját a közös ima és a nyolchetes szeminárium folyamán tapasztalhatjuk meg. Ezen a lelkigyakorlaton a résztvevők megismerkedhetnek a Szentírás mélyebb értelmezésével, a Jézussal való kapcsolat és az egyházi közösség fontosságával. Ezen kívül felismerik, hogy a Szentlélek adta karizmákkal meghívást kapnak az egyház építésére.

Mit ad a Szentlélek-szeminárium? A hit elevenségét, a Jézussal való kapcsolat örömét, Isten szeretetének megtapasztalását és azt a méltóságot, hogy az Úr szerepet ad Neked az Egyházban. Isten személyesen Téged hívott, hogy építsd fel az Ő Országát.

Kívánom, hogy ebben a válságos világhelyzetben minden keresztény megerősödjön hitében és az Úrral való szeretetkapcsolat járja át mindennapi életét.

Katona István atya

A megrendeléshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!