Szentségimádás gyerekeknek

Gyermekek eucharisztikus imafüzete

Szentségimádás gyerekeknek

Szerző: Basa Katalin

Kategória: Gyermek
ISBN szám: 978-963-36340-4-2
Kiadó: Ecclesia Szövetkezet
Kiadás éve: 2021
Oldalszám: 32
Méret: 100x140 mm
Kötés: puhafedeles

590 Ft

A megrendeléshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

Ebben a füzetben gyerekeknek szóló imdáságok és énekek vannak, melyek segítségével a kicsik is közelebb kerülhetnek Krisztushoz az ima által.

"Amikor csak az Oltárszentésgben jelen lévő Jézusra figyelünk, akkor imádságunkat szentségimádásnak hívjuk. Imádozhattok egyedül, családtagjaitokkal vagy hittanos társaitokkal is. Az a fontos, hogy csak Őrá, Krisztusra figyeljetek, aki jelen van köztünk."

"Célunk, hogy a gyerekeket Krisztushoz vezessük. A rendszeres szentségimádás alkalmat ad arra, hogy elmélyülhessenek Krisztussal való személyes kapcsolatukban.

A füzetben olvasható eucharisztikus imasorokat azért állítottuk össze, hogy segítségükre legyenek a csoportos imádságban. Az elsőt kisebbekenk (6-12 éveseknek), a másodikat nagyobbaknak (13-17 éveseknek) szántuk. Mindkét imasor kb. 45 percet vesz igénybe, így a szentségimádás illeszkedhet a tanulók órarendjébe is.

Az evangéliumi részletek felolvasását rábízhatjuk a gyerekekre; az éneket - ha nem ismerjük a dallamát - imádságként is felolvashatjuk. A rövid imádságok között tetszés szerint hagyhatunk szünetet - a szentésgimádás fontos része a csend. Ilyenkor minden gyermek a saját szavaival imádkozhat."

A megrendeléshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

 

Mit vettek még, akik ezt vették?