Emeld imára a kezedet!

A közbenjárás imája

Emeld imára a kezedet!

Szerző: Cyril John

Kategória: Lelkiség
ISBN szám: 978-615-52595-7-9
Kiadó: Marana Tha Kiadó
Kiadás éve: 2020
Oldalszám: 156
Méret: 140x200 mm
Kötés: puhafedeles

1400 Ft

Ebből a termékből jelenleg nincs készletünk!

A szerző így nyilatkozik könyvéről:

„A közbenjáró ima Isten üdvözítő tervéhez kapcsolódik, részvétel Isten üdvözítő tervében. A közbenjárás szövetségre lépés Istennel, isteni küldetés a világért. (...) A közbenjárás igazi jele, hogy magunkra vesszük azoknak a terhét, akikért imádkozunk. II. János Pál pápa azt mondta: „Isten az emberre bízta a saját üdvösségét. Rábízta az Egyházat és az Egyházban Krisztus megváltó művét. Isten ezt mindannyiunkra rábízta, mint egyénekre és egész emberiségre egyaránt.” Ez a közbenjárás alapja. Minden keresztény ember kötelessége a közbenjárás, mert ez a felelősség Isten terve szerint rá van bízva.”

Ezt a könyvet minden kereszténynek el kellene olvasni. Mert ha ez küldetés, ha meghívás Isten részéről, ha ezen múlik az Egyház és a világ megújulása – akkor nem lehet tétovázni.

Sokan leírták már, hogy a mai világ az összeomlás szélén áll. Csak az imádság tartja még össze. Ha tétlenül várunk, akkor összeomlik és maga alá temet minden szépet, amit alkottunk. Itt az idő, hogy felébredjünk és megvívjuk a csatát minden gonosz erő ellen.

Ajánlom ezt a kis könyvet mindenkinek, aki vállalja a harcot az Egyház és a világ megújulásáért.

Katona István atya

Cyril John 1957-ben született India Kerala tartományában. A Szentlélek keresztséget 1982-ben kapta meg. 1991-ben meghívták a Katolikus Karizmatikus Megújulás vezetőségébe. A Delhi közbenjáró szolgálat koordinátoraként dolgozott, imacsoportokat vezetett Új-Delhiben (1994-ig), az Indiai Nemzeti közbenjáró Hálózat (NIN) koordinátora (1995-2001), A Katolikus Karizmatikus Megújulás (CCR) és az Indiai Nemzeti Szolgálattevő Csoport (NST) alelnöke. 2012 óta a Charisindia folyóirat főszerkesztője. Első felesége, Sophy halála után Elsammát vette feleségül, négy gyermeke van.

 

Mit vettek még, akik ezt vették?

Josip Lončar: Az ima iskolája - A nyelvek imája

Josip Lončar

Az ima iskolája - A nyelvek imája

2000 Ft

Karsay Eszter: Ha eleged van...

Karsay Eszter

Ha eleged van...

1480 Ft

Vukovári Panna: Böjt +

Vukovári Panna

Böjt +

580 Ft