Jézus él!

Szerző: Emiliano Tardiff & José H. Prado Flores

Kategória: Lelkiség
ISBN szám: 978-963-04106-6-4
Kiadó: MaranaTha Kiadó
Kiadás éve: 2018
Oldalszám: 174
Méret: 140x200 mm
Kötés: puhafedeles

1690 Ft

Ebből a termékből jelenleg nincs készletünk!

Ez a könyv a csodákról szól! Arról, hogy Isten szeret, nem hagyott el bennünket! Többen meggyógyultak, amikor ezt a könyvet elolvasták. A gyógyulás mellett a szívük megtelt örömmel. Örültek Isten közelségének, szeretete megtapasztalásának. Örültek hitük megelevenedésének. Annak, hogy Jézus él!

Ezt hangsúlyozza Tardif atya az egész könyvön keresztül. Azért imádkozik a mennyben, hogy minden olvasója megtapasztalje az élő Jézust. Erre a megtapasztalásra, sőt a Jézussal való találkozásra hív ez a könyv.

Elég csak a főcímekre pillantani: testi gyógyítás, belső gyógyítás, kiengesztelődés, szabadulás a gonosz lélektől, evangelizáció. Mindezekből láthatjuk, hogy a legizgalmasabb kérdésekről van szó, melyekben az élő Jézus hatalma nyilvánul meg. Olvasás közben megelevenedik előttünk az Evangélium: „Vakok látnak, sánták járnak...süketek hallanak...” (Lk 7,22).

Ez a könyv prófétái. Isten üzenetét közvetítik! Amit Tardif atya leír, arra szüksége van minden kereszténynek, aki arra vágyakozik, hogy hite megteljen erővel, élettel és szeretettel...

Aki elolvassa, megérti, mit jelent a modern keresztény élet: egész szívvel hinni, egész életünket Istennek adni és a teljes Evangéliumot megvalósítani.

(Katona István atya)

 

Mit vettek még, akik ezt vették?