Próféciák és magánkinyilatkoztatások Magyarországról

Szerző: Sipos (S) Gyula

Kategória: Történelem
ISBN szám: 978-615-01469-2-8
Kiadó: Szeretet Földje
Kiadás éve: 2022
Oldalszám: 100
Méret: 140x200 mm
Kötés: puhafedeles, kartonált

1800 Ft

A megrendeléshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

2007-ben jelent meg kis könyvünk, a Magánkinyilatkoztatások Magyarországról. Azóta eltelt 15 év, és ebben az időszakban nagyon sok minden történt.

Például: elfogadták hazánkban is a Szeretetláng lelki mozgalmat (Kindelmanné Erzsébet asszony lelki naplója), bejelentették, hogy felépül az engesztelő kápolna az Anna-réten (Natália nővér által kapott égi üzenet), a megújulásnak, de az összeomlásnak is vannak jelei, amelyeket nem lehet figyelmen kívül hagyni.

Ezért úgy láttuk jónak, hogy újra kiadjuk a könyvet, de jelentősen kibővített formában, részben az elmúlt évek üzeneteivel, illetve az olvasottak mélyebb magyarázatával. A könyvben többek között az alábbi emberek által kapott üzenetekről olvashatunk:

Pio atya, Kölcsey Ferenc, Széchenyi István, Mindszenty József bíboros, Kindelmanné Erzsébet asszony (Szeretetláng), stigmatizált Galgóczy Erzsébet, Csépe Klára (Hasznos-Fallóskút), Natália nővér (Világ Győzelmes Királynője), Regina Collins (Isteni Szeretet Közösség), Don Gobbi atya (Máriás papi mozgalom), Marián Rózsika (Szőkefalva), Michael Quinn, Sioulane atya, Elke Mölle, Michelle Moran karizmatikus megújulás), Damian Stayne (Cor et Lumen Christi)…

A megrendeléshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!