Ez nem a te harcod

Harmadik kiadás

Ez nem a te harcod

Szerző: Paulette Boudet

Kategória: Lelkiség
ISBN szám: 978-963-78785-4-8
Kiadó: Marana Tha Kiadó
Kiadás éve: 2021
Oldalszám: 216
Méret: 140x200 mm
Kötés: puhafedeles, kartonált

2500 Ft

Ebből a termékből jelenleg nincs készletünk!

„Segíts ​magadon, és az Isten is megsegít” – jutott eszembe a régi magyar közmondás, amikor minden összeomlott körülöttem: életem, terveim, családom, álmaim… A reménytelen helyzetet kétségbeesett erőfeszítéssel próbáltam megoldani. Igyekeztem Isten segítségét magam mellé állítani. De rá kellett jönnöm, hogy amíg saját elképzeléseimet kergetem, az Úr tiszteletben tartja szándékomat és… vár. Várja a pillanatot, amikor már nem az én terveimben szánok neki egy mellékszerepet, hanem egészen átengedem neki „harcom megvívását”. Ez azonban nem megy egyszerre. Ez a könyv segített nekem, hogy a közmondás szavait életemre vonatkozóan megfordítsam: „Engedd, hogy Isten segítsen rajtad, ezzel segíts magadon.”

(Madocsai Bea)

Életének legsötétebb pillanatában a Szentlélek megérintette Paulette szívét. A tehetetlenség és fájdalmas csalódás keserűsége lassan eltűnt. „Erőben részesült” (Apcsel 1,8), amivel már föl tudta építeni új életét.

Ajánlom mindazoknak, akik meg akarják tapasztalni Isten csodálatos erejét. De különösen azoknak, akik átéltek már nagy csalódásokat, lelki fájdalmakat, hűtlenséget, mert ez a könyv megmutatja, hogy ma is Isten a szeretet v. ö. (1 Jn. 4,8). Ő együttérez velünk és megmutatja a szabadulás útját.

Egyik legszebb életrajz, amit valaha olvastam!

Katona István atya

 

Mit vettek még, akik ezt vették?