Újítsd meg csodáidat!

Lelki ajándékok napjainkban

Újítsd meg csodáidat!

Szerző: Damian Stayne

Kategória: Lelkiség
ISBN szám: 978-615-52594-0-1
Kiadó: MaranaTha Kiadó
Kiadás éve: 2018
Oldalszám: 320
Méret: 140x200 mm
Kötés: puhafedeles

2250 Ft

A megrendeléshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

„25 éves nemzetközi szolgálata alapján Damian megosztja velünk a karizmákról szerzett ismereteit és tapasztalatait. Az Újítsd meg csodáidat gazdag tanítást nyújt a Korintusiakhoz írt első levél 12. fejezetében kiemelt karizmákról és lelki adományokról. Tanítását a Bibliából, az Egyház tanításaiból, az egyházatyák és szentek bölcsességéből meríti. A tanítást praktikus útmutató egészíti ki, mely arra buzdítja a keresztényeket, hogy éljenek karizmáikkal. A könyvben szereplő tanúságtételek már önmagukban érdekessé és megnyerő olvasmánnyá teszik a könyvet. A könyv az Isten Szent Lelkének ereje által végbevitt csodákról tesz tanúságot, és arra ösztönöz minket, hogy vágyakozzunk a karizmák után.” (Michelle Moran, a Katolikus Karizmatikus Megújulás elnöke)

Tanításának alátámasztására bőségesen idéz a Katolikus Egyház hivatalos dokumentumaiból, a Katekizmusból, s a pápai nyilatkozatokból. Továbbá gyakran idéz a Bibliából, különböző szentek írásaiból valamint különböző teológusok és tanítók írásaiból.

A könyvben a prófétálás, gyógyítás és a szabadítás kapják a fő hangsúlyt, de szól a hit fontosságáról, a lelkek megkülönböztetéséről is. Olyan kézikönyv ez, amelyet mindenkinek a kezébe kell vennie, aki tájékozódni akar a Szentlélekben való megújulásról. Azoknak is sokat mond, akik növekedni szeretnének a karizmák használatában.

Ajánlom mindazoknak, akik szívügyüknek tekintik az Egyház megújulását. (Katona István atya)

A megrendeléshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

 

Mit vettek még, akik ezt vették?