A dicsőítésben rejlő erő

Szerző: Merlin Carothers

Kategória: Lelkiség
ISBN szám: 978-963-78784-1-6
Kiadó: Marana Tha
Kiadás éve: 2014
Oldalszám: 171
Méret: 139x200 mm
Kötés: puhafedeles

1600 Ft

A megrendeléshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

Merlin Carothers felfedezte a dicsőítő ima szívet megújító erejét. A Szentírás alapján fölismerte, hogy Isten – az Ő végtelen jóságában – mindenből jót akar kihozni (vö. Róm 8,26), ezért már előre lehet őt dicsőíteni, már előre hálát lehet Neki adni. Ezáltal megújult a kapcsolata Istennel, az emberekkel és a világgal.

A dicsőítésről szóló könyv azoknak is ajánlható, akik életükben először, vagy talán újból meg akarják ízlelni az Istennel élt élet igazi gyönyörűségét.

Ha őszintén elfogadjuk helyzetünket és Istennek hálát adva érte elhisszük, hogy Ő helyezett abba minket, akkor helyzetünkbe beférkőzhet egy olyan természetfölötti, isteni erő, amely megmagyarázhatatlan változást idéz elő, és amit természetes módon képtelenek vagyunk megindokolni.

[…]

Ha megkaptuk a feladatunkat, ne aggódjunk a kivitelezés időzítésén. De mindent tegyünk meg, ami csak telik tőlünk! Keljünk fel reggel idejében, úgy készüljünk, hogy a megbeszélt időben odaérhessünk a megfelelő helyre, aztán adjunk hálát mindenért, ha valami váratlanul közbe jön. Még akkor is, ha elalszunk, vagy valami más akadályoz bennünket: közlekedési zavar, egy túl beszédes szomszéd, egy követelőző kisgyerek.
Istennek kettős célja van azzal, hogy meg akar tanítani bennünket Benne bízni és Neki mindenért hálát adni. Nem csak lelkünkbe és helyzetünkbe hatolhat így be az Ő ereje, hanem rajtunk keresztül mások lelkébe is.

A megrendeléshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

 

Mit vettek még, akik ezt vették?

Anselm Grün & Maria-M. Robben: Találd meg a magad útját!

Anselm Grün & Maria-M. Robben

Találd meg a magad útját!

3135 Ft