A szeretet bölcsője

A házasság mérföldkövei

A szeretet bölcsője

Szerző: Böjte Csaba & Karikó Éva

Cimkék: Böjte Csaba, Esküvő

Kategória: Család, házasság
ISBN szám: 978-963-57239-4-2
Kiadó: Open Books
Kiadás éve: 2023
Oldalszám: 164
Méret: 165x210 mm
Kötés: keménytáblás

6999 Ft

A megrendeléshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

„Mindenki a maga módján egyetlen, megismételhetetlen és különleges, telve értékes kincsekkel”

Böjte Csaba

 

Vajon hogyan élhetjük meg az életünket úgy, hogy minden pillanatára – még a nehezebbekre is – ajándékként tekintsünk, eközben mások számára mi magunk is ajándékká váljunk? Lehetséges-e ez egyáltalán? Böjte Csaba válasza határozott igen – csakhogy ennek megvalósulásához időre, önnevelésre van szükség.

Csaba testvér segít, hogy e kibontakozási folyamatban felismerjük egyediségünket, a bennünk rejlő kincseket, és élő, mindennapi kapcsolatot ápoljunk azzal, aki örömében alkotott bennünket. Bátorítással teli útmutatójában Böjte Csaba a felnőtté válás idejétől kalauzol minket végig az élet főbb állomásain egészen az érett kor végezetéig.

A jó hír, hogy ezen az úton nem egyedül kell végigmennünk: a Teremtőnk társról is gondoskodott számunkra, akivel valóra válthatjuk legszebb álmainkat. A házasság olyan kitáruló kapu, amely lehetőséget ad, hogy a maga teljességében bontakoztassuk ki a létünket, és a gyermekeinkben folytatása legyen mindannak a jónak, amit elértünk.

A kötet fejezetei végén olvasható imádságok támpontként szolgálnak az alkalmankénti elcsendesedéshez, az Istennel való párbeszédhez, és belső fejlődésünkhöz.

A megrendeléshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!