Adventi séták

Szerző: Pete Polgár Máté

Kategória: Lelkiség
ISBN szám: 978-615-01-3532-8
Kiadó: Pete Polgár Máté (szerzői magánkiadás)
Kiadás éve: 2021
Oldalszám: 188
Méret: 148x210 mm
Kötés: puhafedeles, kartonált

2900 Ft

A megrendeléshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

Részletes könyvajánló

December elején megjelenő újabb kötetemmel, az Adventi sétákkal egy bátorító meghívót szeretnék átadni. Ezzel a könyvvel hálámat fejezném ki azon jóindulatú emberek iránt, akik ma is jelenlétükkel jobbá teszik a világot. A koronavírus járvány mindannyiunk életét megnehezítette. Köszönet legyen azoknak, akik nemcsak pénzt akarnak keresni, hanem azon túl feladatot, küldetést vállalnak. A következetesen szerető édesanyáknak, édesapáknak, akik nemcsak örömet keresnek csemetéjükben, de értékeket is adnak át. A jót és igazat kereső gyermekeknek, akik tudják, hogy a boldog jövőt a csendes szorgalom hozza el. A türelmes nagyszülőknek, akik, hogy vannak, az az ajándék.

Legyen őszinte tisztelet nemzetünk hőslelkű napszámosainak; pedagógusainknak, akik szilárd védelmezői ma is az iskolában átadásra kerülő életre szóló ajándéknak: a tudásnak. Az egészségügy dolgozóinak, akik kitartanak immár két éve a járvány és a türelmetlenség elleni heroikus küzdelemben.

Nem maradhatnak ki a hálából azok sem, akik becsülettel viselik az egyenruhát és védelmezik a gyengéket, ártatlanokat, egész nemzetünket. Rendőreink, katonáink, tűzoltóink értünk való fáradozása mellett nem mehetünk el köszönő szó nélkül. Őszinte megbecsülés mindazoknak, akik az élet bármely területén hozzátesznek a jobb és boldogabb világhoz. Ne csak a hibát keressük, hanem immár nézzünk arra a sok nagyszerű emberre, akik körülvesznek minket. A világosság végül legyőzi a sötétséget!

Pete Polgár Máté atya

A megrendeléshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

 

Mit vettek még, akik ezt vették?