Vannak még csodák!

Szerző: Briege McKenna O.S.C. & Henry Libersat

Kategória: Lelkiség
ISBN szám: 978-963-12703-6-5
Kiadó: Immánuel Életünk Krisztus Alapítvány
Kiadás éve: 2016
Oldalszám: 159
Méret: 140x200 mm
Kötés: puhafedeles

2200 Ft

Ebből a termékből jelenleg nincs készletünk!

…és vannak olyan könyvek is, amelyekről az első néhány oldal után kiderül: csodálatos hatással lesznek lelki életünkre! Egy olyan ember mesél hivatásáról és világszerte ismert gyógyító szolgálatáról, aki életét az Úr Jézus Krisztussal való bensőséges együttlétben tölti. Sorsában igazából nem is az a “szenzációs”, ami első pillantásra annak tűnik – hogy közbenjáróimájára emberek sokasága gyógyult már meg – hanem ami emögött van. Briege nővér megteszi, amit az Úr kér tőle! Naponta több órát tölt el imádságban, hogy megismerje Annak akaratát, Akinek elkötelezte magát. S ebben a könyvben tanúságot tesz mindarról, amit tapasztalt: hogy Istenvalóságos, jelenvaló személy, aki válaszol az imádságra, és mindenható szeretete által konkrét befolyással van életünkre. Ez az a felismerés, ami ma szenzációs!

Az Amerikában élő ír klarissza nővér rendkívülitisztasággal fogalmazza meg gondolatait olyan vitatott témákról, mint a szerzetesség, a cölibátus és a papi szolgálat értelme, az engedelmesség és a nő szerepe az Egyházban. Eredeti meglátásai segítségével mi is megérthetjük, micsoda ajándékokat helyezett el Isten Egyházában, s annak tanításában…

Hosszú évek után, közkívánatra adjuk ismét olvasóink kezébe a könyvet, amely semmit sem vesztett aktualitásából és erejéből!

Kunszabó Zoltán
diakónus