A remény üzenete

Tanúságtétel a családfagyógyításról

A remény üzenete

Szerző: Maureen Cooper

Kategória: Lelkiség
ISBN szám: 978-615-52593-6-4
Kiadó: Marana Tha 2000 Alapítvány
Kiadás éve: 2017
Oldalszám: 188
Méret: 140x200 mm
Kötés: puhafedeles

1260 Ft

Ebből a termékből jelenleg nincs készletünk!

Ez a könyv egy szép tanúságtétel! Maureen boldog édesanyaként élt, három gyermekével és orvos férjével, amikor váratlanul szembe kellett néznie férje halálos kimenetelű öröklött betegségével. Keresni kezdte a megoldást. Az orvosok nem biztatták, ezért az Úrhoz fordult segítségért. Katolikus nevelést kapott ugyan, de egyetemi évei alatt elveszítette a hitét. Kezébe vette újra a rózsafüzért, s gyermekeit is ránevelte az imára, hogy „apa meggyógyuljon”. Bekerült egy karizmatikus imacsoportba, ahol megismerte a természetfölötti csodálatos erejét. Felismerte, hogy a generációkon átívelő betegségeket hogyan lehet megállítani. A „jóléti világból” belecsöppent a lelki harc kemény világába. Megtérése után ő is harcolni kezdett a gonosszal az utolsó pillanatig.

Maureen Coope Kanada Ontario államában született. A torontói Loretto Egyetemen szerzett diplomát, valamint a Royal Conservatory of Musicban előadóművészi végzettséget. Az Ontarion College of Educationban tanított Basil Cooper – a férje – belgyógyász orvos volt. Maureen jelenleg Kaliforniában él. Könyvének megjelenése után sok helyen tanúságot tett a családfagyógyítás fontosságáról. Ajánlom mindazoknak, akik szeretnének megszabadulni öröklött testi-lelki betegségeiktől, melyek őseiktől származnak.

(Katona István)

Hirtelen figyelmem a beszélőre összpontosult újra, aki arról beszélt, hogy nem csak személyek, hanem nemzetek is démoni uralom alá eshetnek.

„Van egy háború Isten angyalai és a démoni hordák között a szellemi szférákban. De Isten hatalma sokkal nagyobb, mint a gonoszé, és a keresztényeknek határtalan erejük van a Názáreti Jézus Krisztus nevében és Ő általa.”

Ez a kulcsfontosságú információnak hangzott, amit eddig soha nem hallottam.

„A Sátán a legmagasabb a teremtett lények közül. Rettentően hatalmas, és képzeletet felülmúlóan romlott. Jézus őt a világ fejedelmének, s a hazugság atyjának hívta. A démonikus megszállás azt jelenti, hogy egy személy fölött részleges vagy teljes kontrollja van a démonoknak. A démon célja hogy tönkretegye az Isten képmására teremtett embereket.”

Libabőrös lettem, és elbizonytalanodtam, hogy tovább akarom-e ezt hallgatni, de mivel megígértem magamnak, hogy nyitott maradok, tovább figyeltem.

„Ez nem is kérdés, hogy rengeteg démon van, de a Sátán a legfőbb.”

„Az én nevem Légió, mert sokan vagyunk” (Márk 5,9).

 

Mit vettek még, akik ezt vették?