A Hit Óriásai rajzfilm sorozat I-III.

Kategória: DVD filmek
Kiadó: Etalon Kiadó

5990 Ft

Ebből a termékből jelenleg nincs készletünk!

Végre megérkezett a várva-várt Hit Óriásai rajzfilmsorozat, melyben jó példák és keresztény értékek jelennek meg a gyermekek számára is szórakoztató formában. A hit óriásai hatrészes rajzfilmsorozat, részenként félórás rajzfilmekkel.

Szent Bernadett – Lourdes Hercegnője, A Nap tánca – Fatima igaz története, Szent Miklós – A fiú, akiből a Mikulás lett, Ferenc – Assisi lovagja, II. János Pál pápa – Félelem nélkül, Az ötödik szó – Kalkuttai Teréz Anya élete

Szent Bernadett – Lourdes Hercegnője
1858. február 11 – én történt, hogy három lourdes-i lány tűzifát gyűjtött egy barlang előtt. Egyikük hirtelen ámulva térdre borult és elkezdett imádkozni a csodás jelenés láttán, amit csak ő láthatott. A szegény, beteges és jelentéktelen Bernadett Soubirous valóban a Mennyek Királynőjét látta?

A Nap tánca – Fatima igaz története
1917-ben három gyermek, Lucia, Francisco és Jacinta miközben bárányokat legeltettek a portugáliai Fatima kicsiny falujának közelében, meglátogatta őket a Szűzanya. Több alkalommal is találkoztak Vele, aki hatalmas titkokat bízott rájuk. Senki sem hitt nekik, egész addig a napig, amelyen úgy tűnt, a Nap táncol az égen. Hatalmas hitük és bátorságuk elhozta a Fatimai Szűzanya üzenetét az egész világ számára.

Szent Miklós – A fiú, akiből a Mikulás lett
Miklós még egészen kicsi fiú volt, amikor felfedezte a titkot, mely megváltoztatta életét. Ez az „ajándékozás ajándéka” volt, mellyel oly sok embernek vitt örömet az életébe. Miklóst szeretete és másokhoz való odafordulása minden idők egyik legnépszerűbb alakjává tették. Napjainkban – több mint 16 évszázaddal később – az egész világ ünnepli a kedvességét és nagylelkűségét annak az embernek, akit ma már csak Mikulásként ismerünk.

Ferenc – Assisi lovagja
A lovagok és királyok kora idejében, amikor a becsület a hősök erénye volt és a dicsőséget a csatamezőn keresték a harcosok, élt egy bátor fiatal férfi: Francesco. Arra vágyott, hogy tekintélyes lovaggá váljék mindaddig, míg egy nap nagyobb dicsőségre való hívást érzett. Az Úr egy páratlan bátorságot igényelő, különleges küldetést bízott rá. Isten szeretetéért, az ő Királyáért Francesco feladott mindent, amije csak volt, és örömmel hajóra szállt a legizgalmasabb és váratlan fordulatokban bővelkedő kalandok tengerére.

II. János Pál pápa – Félelem nélkül
Karol Lengyelországban született. Érdeklődését eleinte a foci és a zene keltette fel. Egyetlen vágya az volt, hogy színész lehessen. Ám édesapja távozása Karol figyelmét a vallás felé irányította. Hosszú és kalandos utat tett meg, míg papnövendékből végül ő lett II. János Pál, a pápaság történelmének első nem olasz vezetője.

Az ötödik szó – Kalkuttai Teréz Anya élete
Albániában, 1910. augusztus 26-án egy kislány született Skopje városában. Ágnes nagyon korán tisztán érezte misszionáriusi elhivatottságát, ezért jelentkezett az írországi Loreto nővérekhez, ahonnan 19 évesen Indiába küldték egy kalkuttai iskolába. A nyomor, amit látott, mély hatást tett lelkére, és egy nap új, belső hívás érkezett hozzá Istentől. 38 évesen pápai engedéllyel új útra lépett, és életét a Föld legszegényebb embereinek szentelte.

Rendező: Fernando Uribe, Steven Hahn, Robert Alvarez, Mitch Rochon, Cristóbal Guerrero
Hossza: 3 x 2 x 30 perc (3 DVD)

 

Mit vettek még, akik ezt vették?