Tűnjön a félelem, itt a védelem!

Szerző: Molly Wigand

Kategória: Janó Manó sorozat
ISBN szám: 978-963-45833-6-3
Kiadó: Agapé Kiadó
Kiadás éve: 2008
Oldalszám: 32
Méret: 205x205 mm
Kötés: puhafedeles

950 Ft

A megrendeléshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

A világ lehet ijesztő, különösen, ha körülötted majdnem mindenki nagyobb, mint te, és oly sok dolog új, ismeretlen. A gyermekkori félelem természetes jelenség. De ha gátolja a mindennapi életet, akkor gondot okoz neked is és a felnőtteknek is.

E gyönyörűen illusztrált könyvünk egyszerű, konkrét tanácsokkal orvosolja a gyermekkori félelmeket és aggodalmakat. A gyermekeket megtanítja arra, hogyan éljenek félelem nélkül, bizalommal.

Egyszerre csak egy nap

Néha olyan dolog miatt aggódsz, amely még meg sem történt. Például, hogy elfelejted a házi feladatodat, vagy eltévedsz az iskolába menet. A holnapért való aggódás elveszi a ma örömét. Keresd minden nap a jó dolgokat. A Jóisten megadja neked a bátorságot a mai naphoz. Senki sem tudja pontosan, mi történik majd holnap, de egy biztos: Isten mindig figyel és gondoskodik rólad.

[...]

Milyen érzés a félelem?

Amikor félsz, tested fura dolgokat művel. Például izzad a tenyered; szíved hevesen dobog; talán fáj a hasad vagy a fejed. Szédülhetsz vagy reszkethetsz a félelemtől, esetleg nehezen lélegzel, a kezed, lábad bizsereg. Ez mindenkivel előfordulhat. Ha így érzed magad, beszélj szüleiddel vagy más felnőttel. Megosztva velük a félelmeidet, jobban érzed majd magad, és félelmeid is halványulnak.

A megrendeléshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

 

Mit vettek még, akik ezt vették?