Könyörgéssel, ne nyöszörgéssel

Egy-egy ima gondjaidra

Könyörgéssel, ne nyöszörgéssel

Szerző: Michaelene Mundy

Kategória: Janó Manó sorozat
ISBN szám: 978-963-45836-1-5
Kiadó: Agapé Kiadó
Kiadás éve: 2011
Oldalszám: 32
Méret: 205x205 mm
Kötés: puhafedeles

850 Ft

A megrendeléshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

A spiritualitás és a pszichológia egy csodálatos könyve a Könyörgéssel, ne nyöszörgéssel. A könyv azt szándékozik megmutatni a gyermekeknek, hogy Istennel megoszthatják érzéseiket, és saját egyszerű szavaikkal is fordulhatnak hozzá.

A szerző és az illusztrátor a gyermekek által fontosnak tartott témák széles skáláját öleli fel: imák a dühtől a szomorúságig, az unalomtól a butaság érzéséig.

És ahogy a szerző emlékezteti a szülőket, tanítókat és a többi gondoskodó felnőttet bevezető gondolataiban: „Remélem, ez a könyv segít neked megosztani Istent és önmagad a gyermekeddel. Megosztott hitedet áldás kíséri, tanúja lehetsz egy gyermek tiszta és ártatlan hitének, és mindketten hitetekben megerősödve haladhattok tovább.”

Segíts, mert félek

Édes Istenem, annyira félek. Nem szeretek félni. Egyedül értem magam. Tudom, hogy a barátom vagy, de most szükségem van valakire, akit láthatok, és aki segít. Anyu és apu mindig azt mondja, semmitől sem kell félnem. De én nem vagyok olyan nagy, mint ők. Segíts, hogy bátor legyek, és addig is, kérlek, légy itt velem.

[...]

Csalódott vagyok

Csalódtam, és ez szomorúvá és mérgessé tesz. Azt gondoltam, hogy ma valami különlegeset csinálok, de anyu azt mondta, nem ér rá, és apunak is dolga van. Már nagyon vártam a mi különleges napunkat, és most semmi sem lesz belőle. Gondolom, te is csalódsz néha, különösen akkor, ha nem azt teszem, amit kellene. Te is dühös és szomorú vagy olyankor? Kérlek, segíts, hogy ne kóvályogjak a házban, hogy anyu meg apu ne érezze magát rosszul, amiért nem csinálunk semmi különlegeset! Azt mondták, hogy majd máskor elmegyünk.

A megrendeléshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

 

Mit vettek még, akik ezt vették?