Isten a barátom

A gyermek útja Istenhez

Isten a barátom

Szerző: Lisa O. Engelhardt

Kategória: Janó Manó sorozat
ISBN szám: 978-864-63016-5-1
Kiadó: Agapé Kiadó
Kiadás éve: 2007
Oldalszám: 32
Méret: 205x205 mm
Kötés: puhafedeles

950 Ft

Ebből a termékből jelenleg nincs készletünk!

Mindenkinek szüksége van egy legjobb barátra, aki ismer és olyannak szeret, amilyen vagy. Aki átölel, ha bánat ér, örül, ha jó a kedved. A jó barátok szeretik együtt tölteni az időt, szoros köztük a kapcsolat, és kisegítik egymást.

Könyvecskénk közel viszi a gyermeket legjobb barátjukhoz, Istenhez. Bájos rajzok nyújtanak segítséget az ifjú híveknek ahhoz, hogy Istent, mint olyan barátot ismerjék meg, aki mindenütt, bármikor elérhető, mert mindig jelen van.

Fogadjátok és forgassátok szeretettel ezt a gyermekeknek (és felnőtteknek) Istenről szóló„ábécés” könyvet.

Szívesen van veled

A kiskutya le-föl futkos, ugrál, csóválja a farkát, ha a gazdája hazaérkezik. Határtalanul örül a szeretett személynek. Isten is így érez irántad, nagyon örül neked, mert te vagy TE! Jólesik neki, ha fölkeresed, és szívesen megosztja veled az idejét. Olykor, ha csukott szemmel elmerengsz, és Istenre gondolsz, érezheted, hogy visszamosolyog rád. A szíved forrón lüktet, mert a legjobb barátoddal vagy, és ő viszonozza érzelmeidet.

[...]

A barátsága örök

Mindegyikünkben izzik egy isteni szikra, amely ébren tartja bennünk a vágyat, hogy közel kerüljünk Istenhez, s igyekezzünk hozzá hasonlóvá válni. Ha jó vagy másokhoz, a szíved jóságának „istenségét” fejezed ki. Ha ízlik az étel, ha jól érzed magad az osztálykiránduláson, ráérzel a teremtés „istenségére”. Ne feledd: Isten melletted, benned, körülötted – mindenütt és mindig jelen van, ő a legjobb barátod örökre.

 

Mit vettek még, akik ezt vették?