Békességet hagyok rátok

A béke imakönyve

Békességet hagyok rátok


Szerkesztő: Kindelmann Győző

Kategória: Lelkiség
ISBN szám: 978-963-61211-5-0
Kiadó: Szent István Társulat
Kiadás éve: 2024
Oldalszám: 200
Méret: 120x170 mm
Kötés: keménytáblás

2400 Ft

A megrendeléshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

Részletes könyvajánló

Isten békéje minden értelmet meghalad – olvassuk a Szentírásban. Minden ember vágyik szíve mélyén a békére, és ha lelkiismeretét követi, mindent meg is tesz érte. Ahol emberileg már nem tehetünk semmit, vagy ahol elfogy az erőnk, ahol már nem látunk kiutat a rossz helyzetekből, ott fordulunk Ahhoz, aki mindenható, aki az egész világ Teremtője és Ura, akinek semmi sem lehetetlen, és aki azt akarja, hogy bennünk éljen az Ő békéje.

Emberek sokasága fordul felé naponta személyes és társadalmi, külső és belső békéért. Ennek a vágynak a megfogalmazásában van segítségünkre ez az imagyűjtemény. A több évezredes zsoltároktól kezdve a prófétákon és szenteken keresztül az utóbbi idők pápái és szentjei segítségével fogalmazhatjuk meg kéréseinket a békéért.

"Azt az imát, amit én tudok elmondani, senki sem fogja helyettem megtenni. Hiszem, ha szívből és hittel imádkozunk, megtapasztaljuk Isten békéjét, mely azért halad meg minden értelmet, mert nem a realitás és a racionalitás talaján nő, hanem az Istenbe és Megváltónkba, Jézus Krisztusba vetett bizalomból fakad, és emberileg megmagyarázhatatlan valósággá válik szívünkben és környezetünkben."

Fábry Kornél püspök

A megrendeléshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!