Via Sacra zarándokútikönyvek

Szerző: Kuzmányi István

Kategória: Helytörténet
ISBN szám: 978-963-54604-5-8
Kiadó: Magyar Kurír
Kiadás éve: 2023
Oldalszám: 256
Méret: 126x200 mm
Kötés: puhafedeles, kartonált

3990 Ft

A megrendeléshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

Fatimában magyarként is otthon érezhettük magunkat. Elég, ha a Magyar Keresztútra gondolunk, amely emigráció­ba kényszerült testvéreink adományaiból épült, vagy Kondor Lajos verbita szerzetes elévülhetetlen posztulátori szolgálatára a pásztor­gyermekek szenttéavatási eljárásában. Hála illeti őket mind­ezekért, de tudnunk kell, az otthont a Szűz­anya készíti számunka. Ő minden embernek otthont akar készíteni, hiszen kétezer éve szent Fiának adott igazi otthont, azóta pedig szívében mindenkinek, aki élete zarándok­útján szeretne hazatalálni Istenhez.

Mária igent mondott Istenre, az ő akaratára, s ezáltal lehe­tőséget adott nekünk, hogy új életünk legyen, olyan, mint amilyen neki volt: boldognak mondja őt minden nemzedék. Ott állt a kereszt alatt, ajándékba kapott egy tanítványt és vele mindannyiunkat, mi pedig ajándékba kaptuk őt mint égi Édesanyát.

Ismerve Kuzmányi Istvánnak, e könyv szerzőjének jó szolgálatát, szeretettel ajánlom az Olvasók figyelmébe ezt a zarándok­útikönyvet, bízva abban, hogy segítségünkre lesz, s Fatima titkán keresztül meghalljuk a Szűzanya hívását az imádságra, az engesztelésre, a folyamatos megtérésre.

Palánki Ferenc debrecen-nyíregyházi megyéspüspök

A megrendeléshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

 

Mit vettek még, akik ezt vették?

Márfi Gyula: Az Istenkeresés útjain

Márfi Gyula

Az Istenkeresés útjain

4500 Ft