15 nap imádság Antoine de Saint exupéry gondolataival

Szerző: Stan Rougier & Béatrice Guibert

Kategória: Lelkiség
ISBN szám: 978-615-82380-0-7
Kiadó: Új Város Alapítvány
Kiadás éve: 2023
Oldalszám: 106
Méret: 114x183 mm
Kötés: puhafedeles, kartonált

2500 Ft

A megrendeléshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

Sorozatunk egy-egy ismert lelki vezetőtől tizenöt napra tizenöt szöveget ajánl az ima, az elmélkedés és a teológiai gondolatok ötvözeteként és minden szöveghez egy-egy kommentárt az adott szerző szakavatott ismerőjétől. A kötetek segítségével bejárhatjuk lelki útjukat, mely mindig kicsit más, de mindig Jézushoz vezet.

Antoine de Saint Exupéry (1900 – 1944) egyike a legolvasottabb szerzőknek Magyarországon is. A kis herceg meséje igazi inspiráció azok számára, akik értelem után kutatnak életükben. Saint Exupéry többi műve is az ember legmélyebb igazság utáni vágyáról szól és támpontot ad hívőknek és nem hívőknek egyaránt. Őt olvasni megunhatatlan belső utazás a humánus, a testvéri, a hiteles felé, azaz Isten felé. Mert Isten mindenhol ott rejtőzik a belső csendet kereső sorai mögött.

„Csak egy baj van, csak egyetlenegy a világon. Az embereknek újra valamiféle szellemi értelmet, szellemi izgalmat kellene adni. […] Rá kellene jönni, hogy létezik az értelmi életnél is magasabb rendű szellemi élet, az egyetlen olyan, amely ki tudja elégíteni az embert.”

***

Antoine de Saint Exupéry (1900 – 1944) egyike a legolvasottabb szerzőknek Magyarországon is. A kis herceg meséje igazi inspiráció azok számára, akik értelem után kutatnak életükben. Saint Exupéry többi műve is az ember legmélyebb igazság utáni vágyáról szól és támpontot ad hívőknek és nem hívőknek egyaránt. 

A megrendeléshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!