Játékok könyve

Szerző: Kollár Zsolt & Kollár Dorottya

Kategória: Gyermek
ISBN szám: 978-963-36342-3-3
Kiadó: Ecclesia Szövetkezet
Kiadás éve: 2023
Oldalszám: 300
Méret: 165x235 mm
Kötés: puhafedeles, kartonált

5490 Ft

A megrendeléshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

Részletes könyvajánló

Aki keresett már játékot közösségi alkalmak, csoportos foglalkozások színesebbé tételéhez, az jól tudja, milyen nehéz feladat olyan játékok kiválasztása, amelyek megfelelnek a társaság nagyságának, a körülményeknek, vagy akár a rendelkezésre álló eszközöknek, kellékeknek.

A Játékok könyve hiánypótló kötet mindazoknak, akik egy jól strukturált, áttekinthető és színes játékgyűjteményt szeretnének könyvespolcukra. Az összeállítás számos közismert, hagyományos közösségi csoportos játékot (cserkész, regnumi, szentjánosbogár), valamint népi játékot tartalmaz. Elsősorban olyan játékok gyűjteménye, amelyek kevés eszközt igényelnek, nincsenek bonyolult szabályaik, így gyorsan megtanulhatóak és könnyen játszhatóak.

A kötet egyfajta kézikönyvként is használható: nemcsak a tizennyolc tematikus fejezet alapján, hanem a játékosok száma szerint is kereshetünk a tartalomjegyzékben. A játékok bemutatása mindig tartalmazza a szükséges eszközök és előkészületek felsorolását, a játék menetét és szabályait, valamint a leírás után olyan variációkat, amelyek segítségével az alapváltozat tovább alakítható, kombinálható. A jobb megértést számos esetben magyarázó ábrák is segítik.

Ezt a könyvet nemcsak közösségi vezetőknek, hitoktatóknak ajánljuk, hanem csapatépítő tréningek szervezői számára is kiváló alapanyagot nyújthat. A benne található játékok nemcsak színesebbé és vidámabbá teszik az együtt töltött időt, hanem oldják a feszültséget, megkönnyítik az ismerkedést, erősítik a csapatszellemet és öszszetartozást. Emellett iskolai osztályok, csoportok, baráti társaságok és családok is rengeteg új ötletet meríthetnek belőle.

A megrendeléshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

 

Mit vettek még, akik ezt vették?