Megbocsátás Jézus-imával

A sziámi ikrek szétválasztó műtétjének lelki tanulságai a háborúk és természeti katasztrófák tükrében

Megbocsátás Jézus-imával

Szerző: Csókay András

Kategória: Lelkiség
ISBN szám: 978-963-69688-1-6
Kiadó: Szent Gellert Kiadó és Nyomda
Kiadás éve: 2023
Oldalszám: 192
Méret: 120x180 mm
Kötés: puhafedeles, kartonált

3400 Ft

A megrendeléshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

… Igen, meg kellett szabadulnom a haragtól, amelyet a sziámi ikrek szétválasztó műtétje után éveken át tapasztalt támadássorozat és ennek részeként a sajtóban ellenem, valamint az idegsebészeti csapat és segítőik ellen folytatott lejárató kampány keltett a szívemben. Mondhatjuk, hogy ez csupán vihar egy pohár vízben, a mostanában is tapasztalt háború és földrengés pusztításához mérten eltörpül e közvetlenül csupán néhány személyt, két családot érintő rombolás, azonban a sátán működésének logikája mindegyik esetben ugyanaz, ezért a vele való megküzdés módjának is hasonlónak kell lennie.

Az ellenségszeretet küzdelmes lépcsőit személyes megtapasztalásként élve át egyre mélyebb meggyőződésem, hogy e démonokkal szemben a megbocsátás és a helyesen értelmezett jézusi ellenségszeretet a leghatékonyabb fegyver, és ez lehet az egyedüli kiút korunk háborús konfliktusaiból is.

Csókay András


A megbocsátás a szeretet forradalma az élet igazságtalansága ellen. Amikor megbocsátunk, nem vesszük figyelembe az életnek azokat a hétköznapi törvényeit, amelyek kiegyenlítést követelnének, hanem a szeretet segítségével megszabadulunk fájdalmas múltunktól. (Lewis B. Smedes)

A megrendeléshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

 

Mit vettek még, akik ezt vették?