Régi idők Boldogságboltja

Szerző: Rozványi Dávid

Kategória: Ifjúság
ISBN szám: 978-963-69687-7-9
Kiadó: Szent Gellert Kiadó és Nyomda
Kiadás éve: 2023
Oldalszám: 192
Méret: 120x180 mm
Kötés: puhafedeles, kartonált

3400 Ft

A megrendeléshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

Ha valaki betér a budai Öreg utcában található Boldogságboltba, egészen biztosan megtalálja a boldogságot, amely teljessé teszi az életét. Nem kell mást tennie, csak meg kell neveznie a vágyott boldogságot és ki kell fizetnie az árát.

A bolt tulajdonosa, az öreg örmény különös ember, aki valóban az „idők kezdete óta” foglalkozik a boldogságkereskedéssel. Könyvünkben híres, történelmi jelentőségű vásárlóiról olvashatunk néhány érdekes és izgalmas történetet.


És most lássuk, milyen útmutatással szolgál az öreg örmény a Boldogságboltba betérő kedves Olvasóknak:

Szeretettel üdvözlöm, kedves Olvasó!

Nagyon örülök, hogy rátalált erre a könyvre, amelyben író barátom elmeséli néhány érdekesebb esetemet. Aki már járt nálam, a budai Öreg utcában található Boldogságboltomban, vagy olvasta barátom erről szóló könyvét, tudja, hogy mindenki, aki betér hozzám, megtalálja a boldogságot, amely teljessé teszi az életét. Nem kell mást tennie, csak meg kell neveznie a vágyott boldogságot és ki kell fizetnie az árát.

Krónikásom tudja, hogy minden vásárlómmal elbeszélgetek, felidézve érdekesebb eseteimet, hiszen Ádám és Éva óta igyekszem mindenkinek megadni azt, amire vágyik. Most ezekből gyűjtöttünk össze néhány érdekesebbet. Lesznek olyan vásárlóim, akiket azonnal felismerhetők, de olyanok is, akiket kissé már elfelejtett a jelenkor, boldogságkeresésük, emberségük azonban ma is tanulságos. Író barátomat megkértem, hogy csak a kötet végén árulja el, kivel kötöttem üzletet az egyes fejezetekben, és írja meg rövid életrajzukat is. Tehát olvasható ez a könyv úgy is, mint egy történelmi krimi vagy izgalmas fejtörő, és az olvasó történetről történetre megpróbálhatja kitalálni, ki a főszereplő.
Kívánom, hogy mindenki, aki kézébe veszi ezt a könyvet, találja meg az életben a boldogságot, akár a saját útján, akár betérve boldogságboltomba. Ígérem, nem fog üres kézzel távozni, hiszen cégem jelmondata: „Nagy cég, nagy múlt, kicsiny árak!”

az öreg örmény

A megrendeléshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!