Pehelykönnyű ünnepek

Mesék, receptek, játékok

Pehelykönnyű ünnepek

Szerző: Berg Judit & Grecsó Krisztián & Harmath Eszter & Kertész Erzsi & Kiss Ottó & Lackfi János & Máté Angi & Mészöly Ágnes & Molnár Krisztina Rita & Szabó T. Anna & Tóth Krisztina

Cimkék: Húsvét, Karácsony

Kategória: Egyéb
ISBN szám: 978-615-58087-4-6
Kiadó: Cerkabella Könyvkiadó
Kiadás éve: 2022
Oldalszám: 176
Méret: 147x200 mm
Kötés: keménytáblás

4990 Ft

A megrendeléshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

A Pehelykönnyű ünnepek arról szól, amit a címe is ígér; a készülődésben segít, hogy olyanná tegyük az ünnepeinket, amilyennek mi szeretnénk. Ismert kortárs írók meséi, versei hangolnak a jeles napokra, Harmath Eszter nagyszerű, pompás receptjeivel, Lovász Andrea játékaival lesz ez a könyv valódi használati útmutató ünnepekhez. Advent, karácsony, szilveszter, farsang, húsvét, őszi ünnepek, születésnapok, vendégvárás, ajándékkészítés - csupa jeles nap, amire együtt készülhet az egész család!

"Az ünnepi illata és íze összetéveszthetetlen. Az a bizonyos illat, amitől magad előtt látod a szikrázó fát, aminek csak akkor és ott van helye a konyhában. Fűszerek, gyümölcsök, az elfújt gyertya illata. Minden eleven képeket idéz fel bennünk, és ezer színben festi meg a múlt, jelen és jövő ünnepeit."
Harmath Eszter

"Hogy mi a legjobb az ünnepekben? Kétségtelenül a várakozás. A készülődés. Az elsuttogott kis titkok. Az öröm tehát, amivel érkezik.
Van hozzá használati utasítás is, hogyne. Ezt mondogatják folyamatosan mindenféle fórumok, csak nem nagyon szoktuk meghallani: egyik ünnep sem a tízfogásos vacsorától vagy a fogkefével csillogóra suvickolt lakástól lesz az igazi. Hanem csakis az egymásra szánt időtől, figyelemtől, a közös élményektől!"

Lovász Andrea

A megrendeléshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!