Versek dallamán

Életeseményekből született versek

Versek dallamán

Szerző: Farkas Eleonóra

Kategória: Szépirodalom
ISBN szám: 978-963-75736-5-1
Kiadó: Szent Maximilian Lap- és Könyvkiadó Kft.
Kiadás éve: 2022
Oldalszám: 112
Méret: 140x200 mm
Kötés: puhafedeles, kartonált

980 Ft

A megrendeléshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

Farkas Eleonóra a Szeretet Gyermekei Alapítvány Ózdi Szép Szó Irodalmi Kör oszlopos tagja, akinek tizenegyedik verseskötetét tartja kezében a kedves Olvasó, amelyben az elmúlt négy év alatt íródott versek jelennek meg.

A versek különböző témákat és élethelyzeteket dolgoznak fel, bemutatva az évszakokon keresztül a természet szépségeit, az ünnepekről alkotott gondolatait, a magyarsághoz fűződő elhivatottságát, szerettei iránti érzéseit – kiemelve édesanyja és keresztanyja iránti háláját, köszönettel fáradhatatlan gondoskodásukért. –

Verseiben megjelennek a mindannyiunk számára nehéz időszak – az elmúlt két év – nehézségei, fájdalmai és a világ emberi kapcsolatokat nélkülöző hiánya. Kötetét lapozva ráismerhetünk saját érzéseinkre, gondolatainkra.

Mondanivalójából kitűnik a hit, a jóság és a szeretet, amit a könyve olvasása közben magunkénak érezhetünk.

Mindenki számára – aki szereti a verseket, vagy csak most kezdi felfedezni azokat – szeretettel ajánlom Farkas Eleonóra érzelmekkel, nagyszerű gondolatokkal átszőtt verseskötetét.

Csörgőné Csépányi Krisztina
az Ózdi Központi Könyvtár vezetőjének előszavából

 

*   *   *

 

Mindennapi életünket sokféle, füllel érzékelhető behatás éri. Halljuk a vízcsobogás csevegő hullámaiban a természet dalát, a fák zizegő lombkoronáját, mely enyhet ad, vagy egy zenemű fönséges összhangját – zaklatott életünk megnyugtatására.

A külső behatások mellett a TEREMTŐ belénk oltott egy olyan dallamot, mely a Lélek Húrján keresztül szólal meg, belülről fakad. Ez van jelen az én esetemben is a versek megjelenítésekor.

E könyv egyes részei más-más szemszögből vetítik ki azt a „dallamot”, mely mindennapi életünket körülöleli.

Remélem, mindenki megtalálja benne a hozzá legközelebb álló témát – aki kézbe veszi és olvassa e kötetet – a VERSEK DALLAMÁN KERESZTÜL.

A szerző

A megrendeléshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!