YOUCAT gyermekeknek

A katolikus egyház katekizmusa gyermekek és szülők számára

YOUCAT gyermekeknek

Szerző: Kerényi Dénes (ford.)

Kategória: Gyermek
ISBN szám: 978-963-66297-3-1
Kiadó: Kairosz Kft.
Kiadás éve: 2021
Oldalszám: 240
Méret: 175x230 mm
Kötés: keménytáblás

3500 Ft

A megrendeléshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

A YOUCAT gyermekkatekizmus a gyermekek nyelvén mutatja be a katolikus hitet a maga egészében, de nem törekedve a Katolikus Egyház Katekizmusának teljességére.

A könyv kérdés-felelet formában, a gyerekek nyelvén, de az Egyház hivatalos tanításának megfelelően tárgyalja hitünket. A vastagbetűs kérdések és feleletek után a jobb megértést szolgáló magyarázó sorok következnek.

A színes háttérben lévő szöveg minden oldal alján, egyrészt útbaigazítás a szülőknek, másrészt arra buzdít, hogy a felnőttek és a gyermekek közösen beszélgessenek a hitről. Ebben a részben található utalás a YOUCAT-nek a témát továbbvivő és elmélyítő kérdéseire. A könyv végén tárgymutató könnyíti az egyes témák megkeresését.

"Rátok bízom a YOUCAT gyermekkatekizmust. Ne fáradjatok bele a kérdezésbe és a hitetekről való beszédbe. Ne maradjatok némák, ha gyermekeitek gyors választ várva kérdeznek. Legyetek élő lánc, amely nemzedékről nemzedékre lehetővé teszi az Evangélium jelenlétét családjainkban, közösségeinkben és az Egyházban." - Ferenc pápa

A megrendeléshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!