Ne pazarold az életed!

Szerző: John Piper

Kategória: Lelkiség
ISBN szám: 978-973-165-251-1
Kiadó: Koinónia Kiadó
Kiadás éve: 2022
Oldalszám: 232
Méret: 130x200 mm
Kötés: puhafedeles, kartonált

3600 Ft

A megrendeléshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

Figyelem: ez a mű drasztikus változást okozhat olvasója életében! John Piper – hűen egész életpályájához – most arra hív, hogy Krisztus-centrikus módon, a Szentírásból vegyünk iránymutatást életünk helyes megéléséhez. Részletesen és magával ragadóan fejti ki, hogy az örökkévalóságra való tekintettel szükség van a kockázatvállalásra és áldozatok meghozatalára a földi életben.

Jó szívvel ajánlom ezt a kötetet mindazon bátrak számára, akik készek nagy téttel bíró döntéseket meghozni legfontosabb célunk édekében, hogy életünk végén azt mondhassuk: nem fecséreltem el az életemet! Engem mélyen megragadott Piper megalkuvást nem tűrő odaszántsága, amellyel bennünket is életünk teljes átadására hív, hogy a régi életünknek történő meghalás valóban nyereséggé válhasson számunkra. Fiatalok, újonnan hitre-jutottak számára és hitükben megújulni kívánó embereknek életváltoztató, érett tanítványságra hívó írás.

dr. Steiner József, a missziológia és tanítványképzés professzora, TCM Nemzetközi Intézet Lelkész vagyok. Szakmám a semmittevés. Mások szerint legalábbis. Sok ember konkrétan úgy érzi, hogy nem csinálok semmit, amikor az Igét olvasom és Istennel beszélgetek. Én pedig azonosultam ezzel a véleménnyel, úgy érzem, eltékozlom az életemet. Elhalványul bennem az én Uram figyelmeztetése, hogy aki Ővele foglalkozik, a lábainál ül, Őbenne gyönyörködik, az választja a jobbik részt. Erre érkezik Piper, és visszaültet engem Isten ölébe: meggyőzően, ragyogó lelkesedéssel beszél arról, hogy létezésemnek az a legfőbb oka, hogy élezzem az Ő gyönyörűséges jelenlétét. Én pedig minden szavát elhiszem.

Mike Pál lelkész, Magyarkéci Református Egyházközség

A megrendeléshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

 

A kosár tartalma

Belépés           Regisztráció

Cimkék

Aktuális ajánlataink

Francois Varillon: Evangéliumi élet

Francois Varillon

Evangéliumi élet

1900 Ft

Stift Z. Angelico: Matrica

Stift Z. Angelico

Matrica
Angelico MTC-008

10 Ft

Avilai Szent Teréz: A belső várkastély

Avilai Szent Teréz

A belső várkastély

3200 Ft

Michael Hesemann: A Názáreti Jézus

Michael Hesemann

A Názáreti Jézus

3200 Ft