Adventi kresz

Cimkék: Advent

Kategória: Lelkiség
ISBN szám: 978-963-69683-5-9
Kiadó: Szent Gellért Kiadó és Nyomda
Kiadás éve: 2021
Oldalszám: 40
Méret: 120x185 mm
Kötés: puhafedeles, kartonált

980 Ft

A megrendeléshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

Ez aztán különös lelki könyvecske! Ugyanis advent minden napján egy-egy Kresz tábláról fogunk elmélkedni – persze nem közlekedési szempontból, hanem azért, hogy mindannyian biztonságban érünk el utunk céljához: a földre született Megváltóhoz.

Várunk arra, hogy Krisztus megérkezzen hozzánk és mi is megérkezzünk Krisztushoz. Út, amelyen Jézus jön felénk, és mi is közeledünk hozzá. Az úton azonban nem vagyunk egyedül, mások is jönnek, minden irányból, akár még szembe is. Bár a végső cél mindenkinél ugyanaz – elérni Istent és megpihenni nála –, az útvonal már korántsem megegyező.

Ebben a kavalkádban nem árt, ha van egy szabályrendszer, ami segít a tájékozódásban, mutatja a helyes irányt, és mindenkire egyaránt vonatkozik. A hazai és nemzetközi utakon ezt a szerepet a KRESZ-táblák töltik be. Ebben a könyvecskében arra vállalkoztunk, hogy ugyanezeket a táblákat az „emberközi utak” nyelvére fordítsuk le, hogy a megszokott jelzéseket valami új, mögöttes tartalommal ruházzuk fel.
Bízunk benne, hogy az „adventi KRESZ” tábláira figyelve mindannyian biztonságban érünk el utunk céljához: a földre született Megváltóhoz.

A megrendeléshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

 

Mit vettek még, akik ezt vették?