A fény szavai

Szerző: Pio atya

Cimkék: Pietrelcinai Pio atya

Kategória: Lelkiség
ISBN szám: 978-963-26753-0-5
Kiadó: Lazi Kiadó
Kiadás éve: 2021
Oldalszám: 225
Méret: 125x205 mm
Kötés: keménytáblás

3990 Ft

A megrendeléshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

"Semmi, de semmi nincs körülöttem, csak halványan pislákoló fények suttogják azt a sűrű sötétségben, hogy Isten a jóságban lakozik!"

"Amint imádkozni kezdek, úgy érzem, hogy szívemben élő szeretet lángja lobban, amely nem hasonlítható e földi világ egyetlenegy másik lángjához sem."

"Tartsuk mindig égve szívünkben a szeretet lángját, és sohase veszítsük el a bátorságot."

"A megpróbáltatás még hosszú, de az Isten szeretetéért vállalt tisztítótűz édes."

Kötetünkben Pio atyához saját írásain és gondolatain keresztül jutunk közelebb, megismerve személyes tapasztalatait és javaslatait. A könyv Pio atya legjelentősebb írásainak gyűjteménycsokra, amelyek az atya lelkét és misztikus életét tárják fel. Írásaiból, különösen a lelki vezetőinek küldött leveleiből válogattunk ki gondolatokat, tanácsokat és emlékeket, amelyek a lehető leghűségesebb visszatükröződései lelkiségének.

Nem olyan műről van szó, amelyet egyszerre kell elolvasnunk. Mint már említettük, gyűjteménycsokorról van szó, vagyis a kötet több virágból áll, s mindegyiknek megvan a maga illata, szépsége és színe. Az olvasó ezért ízlésének és igényének megfelelően választhat ezek közül... majd miután végzett és becsukta a könyvet, elkezdhet róluk elmélkedni.

A megrendeléshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!