A Szeretet köteléke

A budapesti 34. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus rövid ismertetése

A Szeretet köteléke

Szerző: Katona István püspök atya

Kategória: Történelem
ISBN szám: 978-963-69682-8-1
Kiadó: Szent Gellért Kiadó és Nyomda
Kiadás éve: 2018
Oldalszám: 144
Méret: 125x180 mm
Kötés: puhafedeles

1580 Ft

A megrendeléshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

Részletes könyvajánló

Katona István püspök atya, a kötet szerzője ezekkel a szavakkal ajánlja írását:

A gondviselő Isten azzal ajándékozta meg a magyar népet 1938-ban, hogy hazánkban rendezhette meg a 34. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszust. Biztos vagyok abban, hogy ennek nyomán sok kegyelmet kaptunk, és nagyon nagy szükségünk is volt erre, mert utána óriási megpróbáltatások következtek, a világháború borzalmai és a kommunista elnyomás szörnyűséges négy évtizede.
Biztosak lehetünk abban, hogy magyar népünk az Eucharisztikus Kongresszus kegyelmeiből merített erőt, hogy a sok támadás ellenére is megőrizze a hitét, vallását.

2020-ban újra hazánkban rendezték volna meg a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszust, de a koronavírus világméretű terjedése megakadályozta a megtartását. Könyvünk megjelenésekor úgy tudjuk, hogy 2021. szeptemberében Budapest mégis vendégül láthatja a Legméltóságosabb Oltáriszentség ünneplőit.

Nagyon reméljük, hogy a jó Isten annyi kegyelmet ad e kongresszus által, hogy a magyar nép hitében megerősödik, vallását gyakorló, vallása szerint élő keresztény ország lesz. Szent István országa, Mária országa.
Senki és semmi ne tudja megingatni hitünket abban, hogy az Oltáriszentségben valóban a feltámadt, élő Krisztus van jelen!

 

Napról napra bemutatja az 1938-as Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus eseményeit. Külön érdekessége, hogy töb mint 60 korabeli fényképet is összegyűjtöttünk és bemutatunk benne.

A megrendeléshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!