A jelenlét imája

A szemlélődő ima útjai

A jelenlét imája

Szerző: P.Dr. Aczél László Zsongor OSPPE

Kategória: Lelkiség
ISBN szám: 978-615-52595-5-5
Kiadó: Marana Tha Kiadó
Kiadás éve: 2020
Oldalszám: 206
Méret: 140x200 mm
Kötés: puhafedeles

2250 Ft

Ebből a termékből jelenleg nincs készletünk!

Minden keresztény ember vágyódik arra, hogy megtapasztalja Isten jelenlétét. Az első keresztények különleges jelek, váratlan események, angyalok által élték át azt a csodálatos pillanatot, amikor Isten jelet adott magáról. Azóta feledésbe merültek ezek a jelek, sokan azt gondolják, hogy ma már ilyen nem is lehetséges. Nem gondolunk arra, hogy a szeretet mind látni, megtapasztalni akar.

Ezt a vágyat Isten ültette el az ember szívében. Ezért nem csak lehet, hanem kell is vágyódni arra, hogy megtapasztaljuk Isten jelelétét! Ő ezt meg akarja adni mindnyájunknak, akik őszintén keressük Őt.

Isten találkozni akar velünk. Erre utal karácsony ünnepe is. A Mária karján ülő kis Jézus minden szerető szívbe be akar vonulni. Rajtunk múlik, hogy ezt akarjuk-e?! Vágyódunk-e erre? Hisszük-e, hogy ez lehetséges?

Ajánlom mindenkinek Zsongor atya könyvét, amely bevezet az Úr jelenlétének megtapasztalásába.

Katona István atya

Dr. Aczél László Zsongor atya (OSPPE) 1942-ben született Máramarosszigeten. A háború után a család Pécsre költözött. Középiskolás korában jelentkezett a titokban működő pálos rendbe. 1965-ben pappá szentelték. Kisberk Imre püspök titkára lett, később az Országos Liturgikus Tanácsban működött 36 éven keresztül. A rendszerváltás után a Sziklatemplom igazgatója lett. Halásztelken is végzett lelkipásztori munkát. A Sziklatemplomban imaórákat tartott „A szemlélődő ima útjai” címmel tíz éven keresztül.A tizenkét részből álló imaóráknak ez a harmadik (III) kötete. Zsongor atyát 2014-ben hívta magához az Úr.

 

Mit vettek még, akik ezt vették?