Camino breviárium

Kis lelki navigátor

Camino breviárium

Szerző: Kiss Antal & Hettyey Ágota

Kategória: Lelkiség
ISBN szám: 978-615-61722-5-9
Kiadó: Szülőföld Könyvkiadó
Kiadás éve: 2020
Oldalszám: 240
Méret: 115x190 mm
Kötés: Füles, kartonált

3490 Ft

A megrendeléshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

Szent Péter írja első levelében (3.4): "Az Isten szemében az ember rejtett énje az értékes, a szív a maga békés szelídségében és zavartalan nyugalmában." Lehet úgy is élni a mindennapokat, hogy nem feltétlenül kell belehalni. A fogyasztói társadalomból AZ ÚT elvezet oda, amiről Szent Péter ír.

Már tudjuk, AZ ÚT nem fizikai erőpróba és nem (csak) lelki gyakorlat. Vissza akar vezetni teremtettséged aranyegyensúlyába. Ahogy talán ez a "navigátor" könyv is, ami követi a napszakokat és a breviáriumok tartalmát kicsiben: zsoltárok, ószövetségi, újszövetségi szakaszok és útravaló rövid olvasmányok az ezredforduló pápáitól: Szent II. János Páltól, XVI. Benedektől és Ferenctől.

A képek az El Caminó során készültek, már azzal a céllal, hogy a majdani szövegek jó barátai legyenek, elmélkedésre sarkalljanak, gyönyörködtessenek.

Kilencvenkilenc kép, ugyanennyi szó. Minden napra három. Harminchárom napon át szól a könyv olvasójához (eddig tart a "klasszikus" spanyolországi zarándoklat is), de lehet ez egy "csendestárs" az El Caminón vagy a Magyar Mária úton járóknak, lehet egy nagyvárosi lelkigyakorlatos barát metrón, buszon, munkahelyen, ott lehet az olvasófotel pokróca mögé bújva, sorakozhat a könyvespolcon. Hátul üres lapokkal várja gazdája napi jegyzeteit és az út vándorának járó pecséteket is.

A megrendeléshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

 

Mit vettek még, akik ezt vették?