Pio atya gondolatai

Bölcsességek az év minden napjára

Pio atya gondolatai


Szerkesztő: Szeles Ágnes

Cimkék: Pietrelcinai Pio atya

Kategória: Füveskönyvek
ISBN szám: 978-963-26745-0-6
Kiadó: Lazi Könyvkiadó
Kiadás éve: 2020
Oldalszám: 184
Méret: 122x197 mm
Kötés: keménytáblás

2690 Ft

A megrendeléshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

“Áldott legyen az Isten, aki oly csodálatosan tudja éle­tünkben váltogatni az örömök és könnyek sorát, hogy ezáltal a lelkünket ismeretlen utakon a tökéletesség el­érésére vezeti.”

“Istent a könyvekben keressük, de az imában találunk rá: napjainkban sokan azért nem hisznek többé, mert nem imádkoznak.”

“Minél több szeretetet adsz, annál többet kapsz. A sze­retet mindent elfelejt, mindent megbocsát, és fenntartás nélkül ad mindent.”

Francesco Forgione, azaz Pietrelcinai Szent Pio atya stigmatizált szent volt, Krisztus sebeit viselte a testén. Emellett még számos további csodálatos jelenség is fűződik a személyéhez. Többek között azt tartották róla, hogy tud egyszerre két helyen is jelen lenni, rendelkezik a lélekbelátás képességével és a gyógyítás adományának is birtokában van. Élete szüntelen szenvedés és szolgálat volt, halála után pedig II. János Pál pápa avatta szentté, úgy jellemezve őt, mint aki arra hivatott, hogy “egészen különleges módon legyen a megváltás művének munkatársa”.

Egyénisége mindenkire hatással volt, aki csak ismerte, s fennmaradt szavai úgyszintén inspirálóan hatnak ma is. Ezekből válogat kötetünk oly módon, hogy az év minden napjára jusson egy-egy elgondolkodtató idézet, nemcsak a hívőknek, de mindazok számára is, akik rohanó világunkban egy kis megállásra, elmélkedésre vagy éppen lelki megerősítésre vágynak.

A megrendeléshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

 

Mit vettek még, akik ezt vették?