Menj hozzá és élj érte!

Igazi kihívás félelem nélküli nőknek

Menj hozzá és élj érte!

Szerző: Costanza Miriano

Kategória: Család, házasság
ISBN szám: 978-963-27784-7-1
Kiadó: Szent István Társulat
Kiadás éve: 2020
Oldalszám: 252
Méret: 140x200 mm
Kötés: puhafedeles

2600 Ft

A megrendeléshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

A szerző nagysikerű, Vedd feleségül és halj meg érte! című könyvének a párját, mintegy az „érem másik oldalát” bemutató kötetét veheti kezébe az Olvasó.

Korunkban egyre több nő szembesül a karrierépítéssel, a szabadságvággyal, vagy éppen a családi élet leendő nehézségeivel, amikor a házasságkötés gondolata felmerül benne. Ez a könyv megszabadítja őket a házasságtól való félelemtől, és megnyitja számukra az utat a boldogsághoz. Úgy mutatja be a szerelmet, a házasságot, a családi életet, hogy a nőnek ki kell lépnie az emancipáció logikájából, és örömmel kell vállalnia az „elkötelezettség logikáját”, amelyben a hagyományos férfi-női szerepek felismerése teszi harmonikussá és boldoggá a házastársak életét.

„Azt kérded, miért is kellene férjhez menned? Én inkább az ellenkezőjét kérdezném tőled: hogy jut eszedbe, hogy ne menj feleségül?”

Miriano könnyedséggel, humorral közelít a témához, ám nem kendőzi el a nehézségeket sem. Saját tapasztalatai alapján szüntelenül bátorítja a nőket:
„A házasélet kemény, mindennapi, átláthatatlan, csendes, és gyakran félreértett munka, amely elsősorban rajtad múlik, hiszen te vagy a pár gyengédebb és kifinomultabb tagja, aki mindig megtalálja az induláshoz szükséges szikrát. Reménykedő szemmel kutasd szerelmetek útját: mely szögleteket kell legömbölyíteni, mely hibákat tudsz javítani, és melyeket elviselni, s mindezt humorral és béketűréssel. Közben soha ne feledd, eljöhet a pillanat, amikor a második teológiai erény, a remény marad az egyedüli megoldás, amelyen keresztül szemlélheted a jövőt.”

A megrendeléshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

 

Mit vettek még, akik ezt vették?

Costanza Miriano: Vedd feleségül és halj meg érte!

Costanza Miriano

Vedd feleségül és halj meg érte!

2600 Ft

Koszterszitz József: Fulgur

Koszterszitz József

Fulgur

1600 Ft

Tomka Réka: Zsebkendő a tepsiben

Tomka Réka

Zsebkendő a tepsiben

1480 Ft