Az én békémet adom nektek

A szexuális sebek gyógyítása a szentek segítségével

Az én békémet adom nektek

Szerző: Dawn Eden

Kategória: Egyéb
ISBN szám: 978-615-51206-9-5
Kiadó: Sarutlan Kármelita Nővérek, Magyarszék
Kiadás éve: 2019
Oldalszám: 286
Méret: 135x198 mm
Kötés: puhafedeles

1900 Ft

A megrendeléshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

Tizenéves korában elvesztette a hitét és agnosztikus lett. Húszas éveiben, az 1990-es években rockzenei lapokba írt, együttesekkel készített interjút, továbbá zenei szakértőként jelent meg az FX tévé műsorában. Később több New York-i lapnál is dolgozott, többek között a New York Post-nál és a Daily News-nál. Harmincegy éves korában drámai megtérésen ment keresztül, keresztény lett, és végül belépett a katolikus egyházba. Jelenleg Washington DC-ben él. 2010-ben mesterfokozatot szerzett teológiából a domonkosok tanulmányi házában, most a doktorátusára készül. Több ezer egyetemistának és  fiatal felnőttnek beszélt már a tisztaságról és a megtérésről egész Észak-Amerikában és külföldön.

„Ez a könyv nem egyszerűen leplezetlen valóságábrázolás, hanem tanúságtétel Isten szeretetéről, tanúságtétel a reményről, hogy Isten megadja a kegyelmet az újrakezdéshez. Bátorítás, hogy kiszabadulhatsz megfertőzött múltadból. Isten minden helyzetből képes szabaddá tenni téged. Egy olyan könyvet tartunk a kezünkben, amelynek szerzője elfogadta élete valóságát, és az Úr békéjét sugározza.”  (Bíró László püspök)

Dawn Eden a Thrill of the Chaste (A tisztaság mámora) című sikerkönyv szerzője, amely immár a tizenegyedik kiadását érte meg, és spanyol, lengyel, valamint kínai nyelven is megjelent. A New York-i zsidó családba született Dawn gyerekkorában szexuális abúzus áldozata lett.

A megrendeléshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!