A Mennyország létezik, de van Pokol is

Egy szemtanú elbeszélése arról, ami következik

A Mennyország létezik, de van Pokol is

Szerző: Vassula Rydén

Kategória: Lelkiség
ISBN szám: 978-615-52594-5-6
Kiadó: Marana Tha Kiadó
Kiadás éve: 2019
Oldalszám: 264
Méret: 148x220 mm
Kötés: puhafedeles

3200 Ft

Ebből a termékből jelenleg nincs készletünk!

„Vannak, akik fülükben zenét hallanak és szimfóniát írnak, míg mások lelki szemeikkel számokat látnak és fantasztikus matematikai egyenleteket oldanak meg. Én arra születtem, hogy lássam a természetfeletti világot...” (Vassula Rydén)

A MENNYORSZÁG LÉTEZIK, DE VAN POKOL IS című könyv Vassula izgalmas életútja. Utazása 1985. novemberében kezdődött, azóta is ez hajtja őt Istentől kapott küldetésében, hogy felfedje az igazságot a világ előtt. Az ő párbeszéde Istennel világos üzenetet ad az egész emberiségnek, hogy térjen vissza mindenki az erény útjára. Időszerű és súlyos üzenet a világunknak, és egyike a legprovokatívabb könyveknek, melyet valaha olvashattunk.

Ez a könyv meglepő találkozások története, és rávilágít arra, mit jelentenek ezek mindannyiunk számára. Betekintést ad Isten szerető igazságosságába és az eljövendő-eseményekbe. Ez a könyv a remény erőteljes üzenete. Ez egy olyan könyv, mely nem csak azoknak lesz felrázó, akik eltévelyedtek (letértek az útról), hanem azoknak is, akik keresik az útjukat.

Vassula Rydén görög családban született, majd Egyiptomban és Svájcban nőtt fel. Később feleségül ment egy svéd férfihez, és több mint 20 évig sokat utazott férje munkája révén. Így jutott el Afrikába és Ázsiába is. Festményeket készített, teniszezett és társasági életet élt. Kellemesen és nyugalmasan teltek a napjai.

1985. novemberében azonban minden gyökeresen megváltozott, amikor mindenféle előzetes jel nélkül megjelent neki Dániel, az őrangyala, aki teljesen felforgatta az életét. Arra kapott meghívást, hogy életét Isten szolgálatának szentelje.

 

Mit vettek még, akik ezt vették?