Egyház-felújítás

A megújulás kézikönyve plébániáknak

Egyház-felújítás

Szerző: James Mallon

Kategória: Hitvédelem
ISBN szám: 978-963-99819-2-8
Kiadó: Magyar Kurír
Kiadás éve: 2019
Oldalszám: 269
Méret: 155x233
Kötés: keménytáblás

3490 Ft

A megrendeléshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

Plébániánk keresztény életünk központja. Itt kapcsolódnak össze a hívek, és alkotnak közösséget. Itt válik láthatóvá az Egyház, és itt találkozhatnak sokak a keresztények közösségével. Ugyanakkor sok helyen látunk idősödő közösségeket, kiürülő templomokat, fogyatkozó erőt, csökkenő hatékonyságot és a nehézségekből való kiúttalanságot.

A tengerentúlon és Európában is ismert lelkipásztor, James Mallon atya, jelen bestseller írója éppen ebből a nehéz helyzetből keresett és talált kiutat. A halifaxi Szent Benedek Plébánián szerzett tapasztalatainak gyümölcse ez a könyv. Konkrét példákkal, humoros és realisztikus látásmóddal vezeti az olvasókat odáig, hogy szembe merjenek nézni a legnehezebb kérdésekkel. Cselekvésre hív, amelynek köszönhetően a Ferenc pápa által gyakran említett „misszionárius tanítványokká” válhatnak.

James atya az Egyház kincseiből régit és újat hoz elő, ami által az egyházközség a gyengeségből új erőre kaphat, reményt és jövőt láthat maga előtt, újra megtalálva Krisztustól kapott identitását. Laikusok és lelkipásztorok kincsesbányára találnak e könyvben, amelynek segítségével végre tudják hajtani az „Egyház-felújítást” közösségükben.

A megrendeléshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

 

Mit vettek még, akik ezt vették?