Hármak bosszúja

"A lelkész lányá"-nak folytatása, Littletown újabb krónikája

Hármak bosszúja

Szerző: Pete Polgár Máté

Kategória: Egyéb
ISBN szám: 978-615-51454-5-2
Kiadó: Magyar Nyugat Könyvkiadó
Kiadás éve: 2019
Oldalszám: 216
Méret: 150x210 mm
Kötés: puhafedeles

2580 Ft

A megrendeléshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

A lelkész lánya című regény olvasóinak sok minden ismerős lesz ebből a könyvből. De az előzmények ismerete nélkül is meg lehet érteni az új történetet.

 Hét évvel ezelőtt a kisváros elveszítette spirituális vezetőjét, Timothy Romney tiszteletest, a Ku-Klux-Klan alabamai nagysárkányát. A bírósági ítélet a montgomery-i fegyházba száműzte őt. Lányának udvarlója, a kegyetlen Mike balesetben hunyt el.

A lány három barátja, akikkel korábban együtt bandázott, most karján az árja testvériség tetoválásával hagyja el a börtönt. Bár szabadlábra kerültek, a bosszúvágytól nem szabadultak meg, az most is fűti őket. S most a terepjáró hármakkal Littletown felé közeledik. Az idő átalakította a települést, és változtak lakói is. De megmaradt a szegénység, és a felszín alatt lappangó feszültség. Vajon az új lelkész, Esther Grant hite elbírja-e a nyomást, amely a hármak részéről éri? Romney lelkész lánya pedig hazatér-e valaha?

Régi sebek szakadnak fel újra. A szereplők maguk mondják el drámájukat és belső küzdelmeiket. Győznek vagy legyőzetnek? Amíg ez kiderül, az olvasó izgalmas kérdésekkel szembesül.

A megrendeléshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

 

Mit vettek még, akik ezt vették?

Bolberitz Pál: Ateizmus és keresztény hit

Bolberitz Pál

Ateizmus és keresztény hit

2300 Ft

Rokay Zoltán: Filozófiatörténet II.

Rokay Zoltán

Filozófiatörténet II.
Újkor

2600 Ft

Frenyó Zoltán: A filozófia tankönyve

Frenyó Zoltán

A filozófia tankönyve

3900 Ft