Útkereső

Szerző: Nényei Gáborné

Kategória: Család, házasság
ISBN szám: 978-963-69678-7-1
Kiadó: Szent Gellért Kiadó
Kiadás éve: 2019
Oldalszám: 176
Méret: 125x180 mm
Kötés: puhafedeles

1680 Ft

A megrendeléshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

„Bizony, rejtőzködő Isten vagy te...”

A szeretet lényegénél fogva rejtőzködő. Nem erőlteti magát ránk, nem zsarol. Ezért rejtőzködő az Isten, aki maga a szeretet, létünk végső értelme.

Keressük, folyvást keressük, akár tudatosan, akár magunk se tudunk róla, a rejtőzködő Istent, létünk forrását és igazságát, boldogságunk beteljesítőjét, örök hazánkat. Életünk útvesztőjében egyre fürkésznünk kell az utat, merre találunk rá. Könyvünk ezt a keresését kívánja segíteni, felismerni a hol komoly, hol derűs útjelzőket, és az utat megkönnyíteni.

Például útjelző maga a Szentírás. Ámde a szavakat könnyű félreérteni. A kötetben található Biblia szófejtő sorozat a vallási kifejezések, szavak könnyen félreérthető sokaságából ragad ki néhányat, hogy lemossa róluk a mintegy öt évszázada rájuk rakódott megtévesztő rétegeket, és fürkészi igazi értelmüket, hogy világosan mutathassák az utat.

Útjelzők Jézus szavai, mint például: „Ha nem lesztek olyanok, mint a gyermekek, nem juttok be a mennyek országába.” De milyenek a gyermekek? Számos kedves, vidám családi történetből sejthetjük meg ezt.

És még sok egyéb útjelzővel jó utat kívánunk a szeretettel.

A megrendeléshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!