Mindszenty József, a szentéletű bíboros

Szerző: Török Csaba

Cimkék: Mindszenty József

Kategória: Életrajz
ISBN szám: 978-615-80011-7-5
Kiadó: Mindszenty Alapítvány
Kiadás éve: 2018
Oldalszám: 48
Méret: 120x205 mm
Kötés: puhafedeles

1000 Ft

A megrendeléshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

Az Evangélium nagy tanúi révén felvillan Krisztus világossága; ők a példaképeink, akik pártfogóink lehetnek a Mennyben. A kommunista üldözés súlyos éveiben térségünk néhány kiemelkedő főpapja egész népekre, sőt az egyetemes egyházra kiható bátorító tanítás forrása volt.

Krisztus követőinek érdemei nemcsak testi és lelki szenvedés nagyságában mérhetők – és ez nem hiányzott mélyen tisztelt elődöm életéből -, hanem abban a szeretetben is, amely a gondolataikat, tetteiket és szavaikat irányítja. Mindszenty József szenvedélyesen szerette az Egyházat, a magyar népet és mindazokat, akiknek a szenvedés jutott osztályrészül.

Erdő Péter

bíboros, prímás, érsek

A neves teológus által írt lelkiségi életrajzot rövidített, színes képekkel gazdagon illusztrált formában adjuk közre, abban a reményben, hogy minél több korosztályhoz, közösséghez és személyhez eljut Mindszenty bíboros életszentségének híre.

Olvass tovább: https://www.mindszentyalapitvany.hu/aktualis/konyvek/torok-csaba-mindszenty-jozsef-a-szenteletu-biboros/ A neves teológus által írt lelkiségi életrajzot rövidített, színes képekkel gazdagon illusztrált formában adjuk közre, abban a reményben, hogy minél több korosztályhoz, közösséghez és személyhez eljut Mindszenty bíboros életszentségének híre.

Olvass tovább: https://www.mindszentyalapitvany.hu/aktualis/konyvek/torok-csaba-mindszenty-jozsef-a-szenteletu-biboros/

A megrendeléshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

 

Mit vettek még, akik ezt vették?