Egy nőt szeretni művészet

Szerző: Dr. Johannes Hartl

Kategória: Család, házasság
ISBN szám: 978-615-57790-3-9
Kiadó: Mission is Possible Kft.
Kiadás éve: 2018
Oldalszám: 88
Méret: 118x167 mm
Kötés: puhafedeles

1650 Ft

A megrendeléshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

Utazás a szív világába. Egy meghökkentő könyv mindazok számára, akik szeretnék a női szív „kamráit” felfedezni és tisztelni.

Mindazok számára, akik szeretnék megérteni a női identitást és megtanulni a szív nyelvét. Vajon tényleg elengedhetetlen a virág, a romantika, a művészet és hogy úriemberek legyünk? Mi egy no valódi hivatása? Milyen szerepet játszik egy férfi a nő identitásának megerősítésében?

Én nem profiként írom ezt a könyvet, hanem úgy, mint aki maga is úton van, és azt mondja: szeretnék már sokkal előrébb járni. Ez is hozzá tartozik a művészhez. A művész is úton van, elért már egyet s mást, de többre, magasabb dimenziókra törekszik. Ezzel a könyvvel elsősorban házasságban élő férfiakhoz fordulok. Azonban az egyedülálló férfiak számára is fontos, hogy a nőket a maguk másféleségében, különbözőségében tiszteljék és megbecsüljék. Férfiként az a feladatunk, hogy erősítsük a nőket a maguk identitásában. 

Ha pedig nőket is kíváncsivá tette a könyv, a végén van egy rövid fejezet külön az ő számukra.

Dr. Johannes Hartl 1979-ben született. Élete első éveit Mettenben, Alsó-Bajorországban töltötte. Egy erőteljes élmény által talált rá a szenvedélyes személyes hitre, amely azóta meghatározza az életét. Germanisztikát és filozófiát tanult, 2007-ben doktorált teológiából. Az augsburgi Imádság Háza alapítója és vezetője, ahol éjjel-nappal nem hallgat el az imádság, és amelynek rendezvényeit sok ezren, főként fiatalok látogatják. Több könyv szerzője és előadóként járja egész Európát. Johannes házas, felesége Jutta, négy gyermekükkel Augsburgban élnek.

A megrendeléshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

 

Mit vettek még, akik ezt vették?

Stift Z. Angelico: Matrica

Stift Z. Angelico

Matrica
Angelico MTC-007

10 Ft

: Adventi kresz

Adventi kresz

980 Ft

P. Tilmann Beller: Schönstatt - Isten városa

P. Tilmann Beller

Schönstatt - Isten városa

450 Ft