Mindenki érte él

Beszélgetés Székely János püspökkel

Mindenki érte él

Szerző: Dobszay János

Kategória: Életrajz
ISBN szám: 978-615-50915-0-6
Kiadó: Martinus Kiadó
Kiadás éve: 2018
Oldalszám: 148
Méret: 140x235 mm
Kötés: keménytáblás

2690 Ft

A megrendeléshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

A beszélgető könyvek virágkorukat élik. A kérdések, válaszok életszerűek, a könyvet felütő olvasó figyelmét felkeltik, megragadják. Ugyanakkor nem igényelnek olyan fokú figyelmet, mint az egyhangú értekezések száraz és néha unalmas fejtegetései.

A jelen könyv jól felkészült kérdezője, Dobszay János a fiatal püspökkel, Dr. Székely Jánossal beszélgetett Esztergom-Budapesti segédpüspök korában, aki ma szombathelyi megyésfőpásztorként számos pontban kiegészítette akkori válaszait. Az életút rövid bemutatása mellett az olvasó megismerkedhet a Betlehemben, majd Rómában tanult biblikus szakember hitből fakadó, mások hitét fölkeltő, megerősítő gondolataival.

A Magyar Katolikus Egyház jelenkori feladatairól reális, bölcs helyzetfelmérés olvasható; ezen belül a hazai cigánypasztoráció, mint komoly missziós hivatás is megjelenik.

A beszélgetések végén az olvasó joggal jut arra a következtetésre, hogy többről van itt szó, mint információk továbbításáról. A katolikus hit ragyog fel a könyv lapjain a maga teljes, vonzó sugárzásában.

Köszönet érte mindkettőjüknek!

Dr. Perger Gyula

 

Kiadónk könyveit viszonteladók, könyvesboltok felé a Prospero Disztribúció terjeszti.

A megrendeléshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

 

Mit vettek még, akik ezt vették?