Éjszaka Magyarországon

Szerző: Pete Polgár Máté

Kategória: Szépirodalom
ISBN szám: 978-615-51453-8-4
Kiadó: Magyar Nyugat Könyvkiadó
Kiadás éve: 2018
Oldalszám: 239
Méret: 150x210 mm
Kötés: puhafedeles

2580 Ft

Ebből a termékből jelenleg nincs készletünk!

A lelkész lánya című első regénye után – melyet jól fogadtak az olvasók – most elbeszéléseit adja közre a fiatal szerző. Könyvéről mondja:

„Egy papneveldében idegenné lesz az egyetlen igazán odavaló növendék. Milyen jövőt szánnak neki? Egyetemista lány úgy érzi, nincs maradása ezen a földön. Van-e neki tovább? Harmincas férfiak a hétvégi alkoholmámorban találják meg életük rövidtávú célját és értelmét. A fiúkból férfiak lesznek-e valaha? Jól szituált középiskolások, akik egy csapatot alkotnak. Milyen feszültség lakozik bennük? Miklóst és Fannit, az álompárt talán örökre elszakítja a gyűlölet? Endre, a kisvárosi tanárember és bukott focista szembe tud-e nézni a Vérerdőben rejtőző gonosszal? Nem ért meg senki – a megoldás a kék kapszula lenne?

A fiktív, de sokszor reális elbeszélések a mai és az elmúlt magyar valóságnak akarnak tükröt tartani. Sötétség honol vajon bennünk is? Bármennyire is kitaláltak a történetek, a szerző reménye szerint olykor magunkra ismerhetünk szereplőikben. Van remény? Felkel-e a nap Magyarország felett?”

 

Mit vettek még, akik ezt vették?

Pete Polgár Máté: A lelkész lánya

Pete Polgár Máté

A lelkész lánya

2580 Ft