A szenvedés misztériuma

Szerző: Caludiu Dumea

Kategória: Lelkiség
ISBN szám: 978-606-86880-6-0
Kiadó: MaranaTha Kiadó
Kiadás éve: 2018
Oldalszám: 93
Méret: 145x205 mm
Kötés: puhafedeles

2100 Ft

A megrendeléshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

Miért van szenvedés a világban, körülöttünk, bennünk? Olyan kérdések ezek, melyekkel minden nap szembesülünk, de kimerítő válaszunk nincsen, mert „ma még csak tükörben, homályosan látunk” (1Kor 13,12). Ezen könyvet ajánlom mindazoknak, akik válaszokat keresnek a fenti kérdésekre és szeretnének többet megsejteni ebből a titokból. (Németh László atya)

A szenvedés azért van jelen a világban, hogy felszabadítsa a szeretetet, hogy megszülje a felebaráti szeretet tetteit. (Szent II. János Pál pápa)

Egyedül a kereszt tudja legyőzni az emberi gőgöt, amely minden bűn okozója. Ezért mondja Pió atya, hogy adjunk hálát a keresztünkért...A szenvedésnek akkor lesz értelme, ha Jézussal együtt viseljük azt. (Katona István atya)

Claudiu Dumea atya a moldvai csángóvidék határán született 1942-ben. Teológiai tanulmányait Jászvásárón, majd később Rómában és Jeruzsálemben folytatta. A Jászvásári Hittudományi Főiskola tanári és lelkészi feladatai mellett, több, mint húsz nagysikerű könyvet írt, melyek sokak épülésére és buzdítására szolgálnak.

A megrendeléshez kérjük jelentkezzen be, vagy regisztráljon!

 

Mit vettek még, akik ezt vették?